Nazi i Norden samler våben og krigserfaring

Nordiske nazister forbereder racekrig og vil med vold indføre ‘en nordisk nationalsocialistisk republik’.

Nazi under politibeskyttelse: Svenska motståndstorelsen marcherer i Stockholm

Før USA erklærede krig mod Islamisk Stat blev unge danske jihadister, der tog til Syrien for at vælte Assad-regimet og etablere et fundamentalistiske islamistisk regimer fremstillet som idealistiske frihedskæmpere i det borgerlige medier.

Så blev de pludselig skurke og potentielle terrorister, og Christiansborg fik travlt ved håndvaskene.

Den ’offentlige opinion’, der er bestyret af hurtigtsnakkende TV-værter, gik i selvsving: Danmark stod over for en altoverskyggende terrortrussel fra dansk opvoksede fundamentalister med våbentræning og krigserfaringer fra en brutal krig,

Ingen taler nogensinde om terrortruslen fra militante nordiske nazister. Selvom nazisten og terroristen Breivik bombede, skød og slagtede løs på uskyldige i den største terroraktion i Norden nogensinde – de gamle tyske nazisters og deres håndlangeres indbefattet.

Nazisterne i Norden forbereder sig til krig´, til racekrig og krig mod revolutionære og venstreorienterede, socialister og kommunister

I  denne uge beslaglade norsk politi en del automatvåben ved razziaer hos den norske undergruppe af den hierarkisk opbyggede og topstyrede Svenska motståndsrörelsen.

Den vil med vold “skabe en nordisk nationalsocialistisk republik bestående af de nordiska lande Sverige, Finland, Norge, Danmark, Island og evt. også de eventuellt även de baltiska lande.”

Razziaen fandt sted hos ’Den norske motstandsbevegelsen’. Der er også afdelinger i Finland (Suomen Vastarintaliike) og i Danmark , som frækt betegner sig som ’Den Danske Modstandsbevægelse’.

Se om Svenska motståndsrörelsen og de andre hos Wikipedia

Andre nazister træner i i krig i Ukraine – på EU’s, NATO’s og imperialismens side mod befolkningerne i de østkraineske  republikker, der har modsat sig Kiev-regimer, og som bliver bombet, skudt og fordrevet.

Det kommunistiske internetsite Interpres beretter:

Det liberale formiddagsblad Expressen “afslører” i en reportage over seks sider at et antal svenske højreradikale, nazister såvel som højreliberale deltager i det USA-støttede liberalt-fascistiske regimes voldelige undertrykkelse af oppositionen i Ukraine . Et regime som kom til magten i Kiev gennem et voldeligt kup i februar i år.

Ligesom de højreradikale svenskere og danskere, der deltager i USA´s uerklærede krig mod Al-Assad-regimet i Damaskus er de svenske højreradikale og liberale “frivillige” i USA´s og EU´s krig mod oppositionen i Ukraine blevet hjernevasket gennem den ensidige “nyhedsdækning” i USA, såvel som i de kapitalistiske Nato-stater i Europa .

Nogle af USA´s nyttige, fascistiske og liberale idioter i krigen mod den ukrainske befolknings modstand mod det liberalt-fascistiske regime i Kiev udpeges og navngives idag.

En af dem er ansat i det svenske militær (“Forsvarsmakten”)

Se kilder og læs mere hos Interpres

Ukraine: Svenske nazister aktive som nyttige idioter i det liberal-fascisiske regimes krig mod oppositionen i landet


Se også

Ridende politi overfalder antifascistisk demo i Malmø
Netavisen 23. august 2014

Netavisen 13. december 2014


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne