Hippiealfabetet – for store børn og barnlige sjæle


Klik og forstør

Hippiealfabetet er en billedbog, hvor alle bogstaver har fået sin egen side.

28 kunstnere har alle givet hvert et unikt stykke kunst, der har bevirket at udgivelsen sprudler af sjæl og mangfoldighed.

Med kunstnere som Adam O. og Steffen GrayOne til kunstnerlegenden Snyder fra Christiania, favner alfabetet en kunstnerrække, vi ikke drømte om, da vi startede projektet. Hippiealfabetet er dermed blevet et vidnesbyrd og et originalt bidrag til den danske kulturhistorie.

Klik til hjemmesiden

For to år siden fik Fri Galaxe idéen til at lave et hippiealfabet. Udgivelsen er blevet til med velvilje og positiv ånd fra de medvirkende kunstnere, økonomisk støtte fra Bevar Boden Christiania og er trykt hos Eks-skolens Trykkeri Aps.

1. maj 2014: Fri Galaxe på Den Røde Plads i Fælledparken

Fri Galaxe er et københavnsk freds-, kærligheds- og familierockband, der igennem de sidste 9 år har sat sine spor ved mange politiske arrangementer og i folkets hjerter. Med to cd- og én singleudgivelse, er der ingen tvivl om at Fri Galaxe med musikken ønsker at sætte ord på troen om et solidarisk samfund i balance.

Vi tror på, at denne bog- og plakatudgivelse kan sætte smil på læberne hos folk, og vi ser selvfølgelig frem til, at se så mange som muligt på dagen.

Alle interesserede er ligesom bogens kunstnere nu inviteret til en udgivelsesfestlighed.

Arrangementet vil foregå på

Musikloppen, Christiania tirsdag d. 9. december kl. 17 til 20

– og vil byde på udstilling af originale illustrationer, hyggeligt samvær, koncert med Fri Galaxe, suppe og ikke mindst muligheden for at anskaffe sig både bog og plakat, (i bytte for kærlighed og smil signeret af de tilstedeværende kunstnere).

Mange hilsener, med blomster og kys, fra Fri Galaxe

Pressekontakt, Lizette

Klik på ikonerne øverst på siden og gå til kpnet, facebook KPnetavisen og KPnetTVGå til KPnetBlogs her
Udgives af Arbejderpartiet Kommunisterne APK

– ET MODSPIL TIL DET BORGERLIGE MEDIEMONOPOL !

3. december 2014


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne