NEJ TIL OPRUSTNING OG KRIG  – DANMARK UD AF NATO!

INGEN KRIGSFLY TIL IRAK!    NEJ TIL MISSILSKJOLD!    STOP DANSK KRIGSDELTAGELSE!

Løbeseddel fra Århus mod Krig og Terror

Den 4. og 5. september holder NATO topmøde i Wales. På dagsordenen står fortsat krig, aggression og oprustning. De danske  krigspolitikere følger trop og blander sig nu igen militært i Irak.

NATO fremstiller sig selv som garant for fred, men intet kunne være fjernere fra virkeligheden. NATO –  med USA som den ledende kraft – skaber konflikter og krig i en række lande. I samarbejde med EU og med Danmark som ivrig deltager.

Ukraine: EU og NATO organiserede og støttede EU-venlige kræfter og fascist grupper med formålet at trække Ukraine over mod vestlige interesser. Nu slagter Ukraines hær og de fascistiske grupper i samarbejde befolkningen i Donetsk, med Danmarks fulde støtte.

Israel gennemfører en massakre mod palæstinenserne i Gaza. Det er kun muligt gennem økonomisk og politisk støtte fra USA og dets allierede – den danske regering og flertallet af partier bakker op.

NATO opruster mod Rusland og Kina. Missilskjoldet er sat på dagsordenen og regeringen vil have Danmark med.

NATO’s hovedkvarter i Stettin skal udvides kraftigt med store lagre af ammunition, våben og brændstoffer rettet mod Rusland. Danmark er tiltænkt en nøglerolle

USA, NATO og Danmark er tilbage med krigsførelse i Irak. Her spiller NATO/USA på to heste. De har gennem en årrække været med til at opbygge IS og andre terrorgrupper, for at nedbryde og vælte Assads styre i Syrien. Det er sket indirekte gennem allierede lande eller direkte gennem træning og økonomisk støtte. Baggrunden er et Irak smadret gennem den USA-ledte krig.

En af konsekvenserne er kaos, vold og indbyrdes krig  – og en undskyldning for USA til at gribe ind i det skabte kaos. Danmark følger som altid trop. Først med ‘humanitær’ hjælp i Irak og få dage senere med våbentransportfly. Hvad bliver det næste?

Så længe vi i Danmark er medlem af NATO og EU vil det ikke være muligt at føre en fredelig eller fredsskabende udenrigspolitik.

Vi må samle os om kravene:

Boykot Israel på alle områder! Stop Israels massakre i Gaza!

Nej til missilskjold!

Nej til alle former for dansk krigsdeltagelse og oprustning! Stop køb af nye kampfly!

Stop massakren på civilbefolkningen i Ukraine!

Nej til krig i Irak! Nej til dansk deltagelse!

DANMARK UD AF NATO! DANMARK UD AF EU!

Århus mod krig og Terror

Find os på facebook – aarhusmodkrigogterror

tlf Helge Ratzer 20479699

Netavisen 30. august 2014


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne