Slagteren Sharon er død

Sharon lod hundreder af forsvarsløse mænd, kvinder og børn nedslagte i flygtningelejrene Sabra og Shatila i september 1982

Slagteren og krigsforbryderen Sharon er død. Hele hans liv har været en uafbrudt terrorkamp for at knægte og undertrykke det palæstinensiske folk.

I tæt parløb med USA-imperialismen har han i en årrække stået i spidsen for Israels krigsforbrydelser til fare for verdensfreden. USA’s præsident Obama udtrykker i dag sin varme kondolence og udtaler: ”Vi gentager vores fortsatte forpligtelse til Israels sikkerhed”, et Israel der ikke har ændret kurs siden Sharons afgang som premierminister i 2006.

Som militær befalingsmand stod Sharon personligt bag ødelæggelsen af titusinder af palæstinensiske hjem og fordrivelsen af hundredtusinder.

Som israelsk krigsminister tillod Sharon hundreder af forsvarsløse mænd, kvinder og børn at blive nedslagtet i de to libanensiske flygtningelejre, Sabra og Shatila, under tre uhyggelige dages massakre i september 1982.

Han stod i spidsen for opbygningen af apartheidmuren og for bosætterbevægelsen, hvor Israel konsekvent frarøver palæstinenserne deres land.

Sharon har været aktiv zionist siden 1940’erne og aktiv i dannelsen af staten Israel og fordrivelsen af palæstinenserne. Han har haft en række poster i hæren, flere ministerposter og var premierminister frem til 2006, hvor han gik af på grund af sygdom.

Læs mere om slagteren Sharons fascistiske forbrydelser og det zionistiske Israels rolle som samarbejdspartner for USA:

Krigsforbryderen Ariel Sharon er død
Information Clearing House 11. januar 2014

Hvorfor myrdede Israel Yassir Arafat?
Netavisen 11. juli 2012

Israel – terrorstat!
Kommunistisk Politik 20,2003

Bush, Blairs og Foghs store løgn
Netavisen 9. september 2002

Vil verden tolerere folkemord på palæstinenserne?
Netavisen 7. december 2001

Stop krigsforbryderen Sharon!
Netavisen 27. august 2005

Krigshøvdingen og slagteren
Kommunistisk Politik 4,2001

Netavisen 11. januar 2014


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne