Iidligere generalforsamlingsformand: Israel fortjener at blive bortvist fra FN


Israel fortjener at blive bortvist fra FN, siger Miquel D’Escoto D’Escoto, tidligere nicaraguansk udenrigsminister og formand for FN’s generalforsamling


Miquel D’Escoto

 

Israel fortjener at blive bortvist fra FN på grund af dets konstante angreb på Palæstina, udtalte den tidligere formand for FNs generalforsamling, Miquel D’Escoto fra hovedstaden Managua. .

Den tidligere nicaraguanske udenrigsminister opfordrer alle nationer i verden til at adfbryde handelsmæssige og diplomatiske fobindelser med Israel, så længe Israel forsætter med at angribe det palæstinensiske folk.

– Der er nok verbale fordømmelsder mod de grusomheder der dagligt begås af zionisterne, imperiets prostituerede – for at sige det på bibelsk sprog – imod staten og hele det palæstinensiske folk, udtalte D’Escoto.

Ifølge den katolske præst, som er blevet tildelt Nicaraguas Nationalforsamling gyldne æresmedalje, bør der iværksættes en stor pressionskampagne i henhold til princippet om ikke vold imod staten Israel, med krav om at overholde alle FN-resolutioner siden 1967, herunder om grænserne.

Men selvom en sådan kampagne ikke skulle blive til noget, bør alle slags relationer med Israel afbrydes, understregede han.

D’Escoto opfordrede til fred i Mellemøsten, og advokerede især for at sikre rettighederne for den palæstinensiske stat og dets folk.


Oversat af

Boykot Israel

Netavisen 17. august 2013


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne