SAVAGE ROSE – live 2013: Forrygende koncert

Savage Rose er på en kort turné her i sommeren 2013. Turnéen startede igår på Mantziusgaarden i Birkerød. Der var siddepladser bagerst i salen og ståpladser på den forreste halvdel. Allerede efter det første nummer begyndte de siddende at flytte sig nærmere og efter pausen flyttede hele salen helt tættere på scenen.

Det var en forrygende koncert, holdet på scenen har ikke optrådt sammen siden december, så spilleglæden fik frit løb, Annisettes stemme bevægede sig fra hvisken og inderlighed over lyd, der omfavnede os alle til primalskrig.

Anders Holm på trommerne leverede en rytme der dunkede igennem som trommer i urskoven, Palle Hjorth svingede sig fra orgel til orgel med en umættelig energi og et lydtæppe som nordlys og Rune Kjeldsen på guitar leverede soloer, der fik stjernerne til at synge altimens Jacob Falgren, Naja Koppel og Amina Carsce Nissen markerede og understregede med liv og fylde.

De fleste numre er fra den nyeste CD Love and Freedom, men hvem skulle tro det: Koncerten overgår “deres bedste album siden Black Angel” som Information skrev i anmeldelsen. Aldrig har jeg hørt en mere medrivende udgave af “What do you do now”. Freedom skærer lige igennem og Messenger kan ikke undværes.

Bestil straks billet til den koncert du har mulighed for at deltage på, der er kun 6 chancer denne sommer. Det er skammeligt at der ikke er mere plads til en kunstner af verdensformat på den danske musikscene.

Turnéprogram sommer 2013

22/06 Birkerød, Mantziusgaarden info/bill:

05/07 Aarhus, Havnen – Tall Ships Race info/bill:

06/07 Skagen Festival info/bill:

18/07 Samsø Festival info/bill:

27/07 TIVOLI, Glassalen, København info/bill:

01/08 Frederikssund Visefestival info/bill:

09/08 Skanderborg Festival info/bill:

Netavisen 24. juni 2013


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne