Israel angriber Syrien: Ingen dansk fordømmelse

Israel har i en grov krænkelse af folkeretten den 30. januar sendt fly med raketter via Libanon  ind i Syrien, hvor de angreb et militært forskningscenter ved Damaskus. Angrebet dræbte to syrere og sårede fem andre.

Det er en ensidig israelsk militær aggression grov krænkelse af folkeretten og FNs charter. Det har udløst kraftige internationale fordømmelser blandt andet fra Den arabiske Liga, Rusland, Kina, Iran og Libanon. Syrien fastholder sin ret til gengældelse for angrebet.

Ifølge New York Times havde  angrebet på forhånd fået grønt lys fra USA.

USA og EU har forholdt sig tavse over for en utilsløret kriminel aggressionshandling. Danmark og den danske udenrigsminister har så travlt med at fordømme og vælte det syriske regime, at kikkerten sidder fast på det blinde øje. Søvndal er ynkelig.

Den vestlige imperialisme og de israelske zionister har sammen med deres islamistiske redskaber – som de undertiden opmuntrer, undertiden bekæmper med våbenmagt – gjort og gør alt hvad de kan for at destabilisere og ødelægge Syrien.

I det skjulte spiller Israel en nøglerolle, som undertiden kommer utilsløret frem som ved dette angreb. Det er værd at notere, at islamistiske rebeller tidligere forgæves har forsøgt at indtage forskningscentret.

Netavisen 1. februar 2013


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne