2013 med Kommunistisk Politik/Netavisen

Kommunistisk Politik/Netavisen ønsker alle læsere oig brugere et godt rødt nytår!


Oktober 2012: Fredsdue sendes ud fra det bordede skib til Gazxa Estelle

Det trykte Kommunistisk Politik, som lægges gratis på nettet som pdf-fil, har de seneste måneder gennemgået betydelige forandringer – og er nu klar til at udkomme som månedsblad helt i farver, og med en lidt mere tidsskriftsagtig karakter.

Se

Nytårshilsen fra redaktionen

Netavisen kpnet.dk og Arbejderpartiet Kommunisternes øvrige hjemmesider apk2000.dk og oktobernet.dk vil også gennemgå en del forandringer i de kommende måneder og næste halve år.

KPnet er allerede blevet mere aktuel og fokuseret på at være et dagligt redskab for den kæmpende bevægelse. Det vil fortsætte, men samtidig vil der ske store forandring i design og opbygningen af alle hjemmesiderne. Først gælder det APKs hjemmeside.

Bladet Kommunistisk Politik, Netavisen kponet og KPnetTV planlægger også i løbet af det nye år at gøre entre i sociale medier som facebook.

Nogle har måske bemærket, at der i de seneste måneder af og til har været lidt rod på hjemmesiderne. Det kan også forekomme i forbindelse med de planlagte fornyelser. Derfor: Undskyld vi roder! Det er begyndelsen til noget bedre.

Netredaktionen vil opfordre alle læsere og brugere til at komme med bidrag, kritik, forslag og ideer til denne fornyelse på nettet. Send f.eks. en mail til

kompol@apk2000.dk

KPnet: Nyheder hvor der kæmpes

Netavisen 30. december 2012


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne