Thorning-Scmidt sender folket af banen: “Danmark er det 18. euroland”

Thorning-Schmidt udtrykker krystalklart den foragt for vælgerne for vælgernes nej til euroen, som har været ledetråden for regeringens EU-politik, udtaler Rina Ronja Kari fra Folkebevægelsen og kræver en redegørelse

Statsminister Helle Thorning-Schmidt har i dag udtalt til Folketingets Europaudvalg at:

”Vi er så tæt på euroen, at vi for mange praktiske forhold er det 18. euroland.”

– Er Danmark det 18. euroland? Hvornår begynder regeringen at vise respekt for vælgernes afvisning af euro-projektet ved ikke mindre end tre folkeafstemninger i 1992, 1993 og 2000? Folkebevægelsen kræver klare svar fra alle regeringspartierne og en redegørelse fra regeringen, udtaler en rystet Rina Ronja Kari, talsperson for Folkebevægelsen mod EU og tilføjer:

– Thorning-Schmidts udtalelse udtrykker krystalklart den foragt for vælgerne for vælgernes nej til euroen, som har været ledetråden for regeringens EU-politik. Når statsministeren ikke direkte lyver, så skyldes det kun, at danske regeringer i mange år mildt sagt har undergravet euro-undtagelsen.

Netavisen 13. december 2012


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne