Kommunistisk Politik nu helt i farver: Vær med til at støtte og udbrede det!

Af Kommunistisk Politiks redaktion

Kommunistisk Politik ønsker Godt rødt nytår!

Med det sidste nummer af årgang 2012 er der gennemført æsentlig ændring i bladets udseende, den største siden det begyndte at udkomme i 1997. Fra nr. 1, 2013 vil hele bladet være  farvetrykt


Klik og læs KP22, 2012 i pdf

Fra 2013 udkommer Kommunistisk Politik 12 gange om året.  Første nummer i den nye årgang vil være hos abonnenterne fredag den 18. januar 2013, og derefter vil det ligge hos abonnenterne fredag midt i måneden.

Det farvetrykte blad er et væsentligt fremskridt. Samtidig har det fået et indholdsmæssigt løft. Det kan allerede nu konstateres, at det modtages med stor tilfredshed blandt læsere og abonnenter. Vi på redaktionen er stolte af det ny blad.

Med en vellykket overgang til farvetryk og månedsblad vil KP i det kommende halve år fokusere på den videre udvikling af hjemmesider og KPnetTV. I første omgang vil APKs hjemmeside undergå væsentlige ændringer. En facebook-side er også på vej.

Som månedsblad søger Kommunistisk at dække tidens vigtigste politiske problemstillinger både nationalt og internationalt, og samtidig informere om arbejderklassens og folkenes kampe og venstrekræfternes og den internationale kommunistiske bevægelses opgaver og problemer.

Ambitionen er at det bliver så godt, at abonnenterne vil beholde det i årgangssæt, der nu også fortæller den n yeste historie i farver.

Kommunistisk Politik er et abonnementsblad. Det har gennem alle årene været båret op af en trofast skare af læsere. I løssalg sælges det kun i Oktober-butikkerne og ved demonstrationer, gadefremstød eller lignende.

Overgangen til farvetryk fordyrer de direkte omkostninger ved trykningen af det enkelte blad med mere end 4 kroner. Samtidig er den største udgift i forbindelse med abonnement portoen på 16 kr. pr. kuvert.

De små abonnementsblade – politiske, faglige osv – er alle meget hårdt ramt af bortfaldet af portostøtten,, hvis de overhovedet har overlevet det.

Men Kommunistisk Politik overlever og forbedres. Og det er værd at samle på!

Vi skal kraftigt opfordre læsere, der ikke allerede har abonnement til at tegne det, og være sikre på at få det hver måned på udgivelsesdagen. Eller til at forære et gaveabonnement til en kammerat.

Tegn abonnement nu og få det ny forbedrede blad i hele 2013!

Abonnementspriserne nedsættes som følge af overgangen til månedsblad betydeligt, mens de øgede udgifter til farvetrykket blot kompenseres. Priserne dækker simpelthen tryk- og forsendelsesomkostninger.

Kommunistisk Politik konkurrerer ikke med andre tidsskrifter på prisen, men på indholdet. Men det ER billigt!

Alle numre leveres på adressen i lukket kuvert:

Fra 1. januar 2013 er priserne

Helårsabonnement (12 numre) 400,- kr.

Halvårsabonnement (6 numre) 250,- kr.

Institutioner (kun helår) 500,- kr.

Udland A-post:  Halvår 275,-  kr. Helår 500,- kr.

Bestil abonnement:

Send en mail med navn og adresse til
kompol@apk2000.dk

Abonnementsbetaling

Foreningen Oktober Forlag
Giro 1-663-4271

Abonnement kan også tegnes i Oktober-butikkerne eller bestilles telefonisk i Oktober Odense:


Oktober Bogbutik Odense

Skibhusvej 100
5000 Odense C
Tlf: 66 14 89 83

Åbningstider mandag til fredag 12-17

Oktober København
Vesterfælledvej 1B
1750 Kbh.V

Tirsdag og torsdag 13-18

Mere info her

Oktober – Århus
Ny Munkegade 88 kld.
8000 Århus C

Fredag 14-17

Netavisen 16. december 2012


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne