STØT GAZA! March fra Rådhuspladsen til Christiansborg torsdag den 22. november kl. 17

Af PalUng

Endnu engang udsættes Gaza’s civile befolkning for barbariske og umenneskelige angreb fra Israelske kampfly der bomber løs på børn, kvinder, ældre og mænd uden at det internationale samfund har rykket sig. Det er ikke første gang at Gaza udsættes for disse angreb.

I december 2008 var Gaza i tre uger omdannet til en krigszone med massive tab i menneskeliv og infrastrukturer. Palæstinensernes kød og blod skulle bane vejen for Benjamin Netanyahu vej til Posten som Premierminister.

Nu fire år senere er verdenssamfundet endnu engang vidne til den samme forbrydelse og igen har hverken FN eller andre stater gjort andet end at vende det blinde øje til, mens Israel kan kvit og frit bombe, dræbe og ødelægge i Gaza.

På baggrund af dette vil PalUng invitere jer til at deltage i en march fra Rådhuspladsen til Christiansborg, Torsdag den 22. november kl. 17:00. Det er vigtigt at vi står sammen i fællesskab og vise vores utilfredshed og protest imod den statsterrorisme, som Israel udøver mod Gaza’s civile befolkning. Derfor vil vi anbefale alle til at:

-                     Deltage i marchen
-                     Invitere jeres familie, venner og bekendte
-                     Reklamere for eventen via facebook, twitter, sms, email
-                     Dele budskabet og sprede ordet

Jo flere vi er, jo mere indflydelse vil marchen have på danske media, befolkning og beslutningstagere! SÅ MØD OP OG VIS DIN STØTTE. Det er det mindste vi kan tilbyde for de uskyldige civile under angreb i Gaza.

Se mere og tilmeld på facebook

Netavisen 17. november 2012


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne