Mere net – mindre papir


Kommunistisk Politiks  daglige netavis kpnet skal optrappes og fornyes, mens papirudgaven af Kommunistisk Politik vil udkomme sjældnere Ændringerne er allerede begyndt og gennemføres i løbet af efteråret

Kommunistisk Politik 18, 2012

Stadig større mængder information går via internettet. Det gælder også nyhedsstrømme og baggrundsinformation – for slet ikke at tale om de interaktive funktioner og de sociale medier, som fylder stadig mere i hverdagen.

– Det er en udvikling Kommunistisk Politik og vores netavis kpnet må forholde sig til, siger redaktør Klaus Riis:

– Arbejderpartiet Kommunisternes kongres i maj måned besluttede at styrke agitpropvirksomheden – ikke mindst at forny og forstærke internetdelen. Det er det vi nu er ved at sætte i gang.

Mere kpnet – Trykt månedsblad

– Mange følger med på den dagligt opdaterede netavis kpnet. Men den har været meget nært forbundet med produktionen af Kommunistisk Politik hver 14. dag, siger Klaus:

 - Nu skal artiklerne  først og fremmest produceres direkte til nettet. Og samtidig vil vi fortsætte med at tilknytte andre medier. KPnetTV har været en stor succes, f.eks., og den skal udbygges.

Han tilføjer:
– Det kommer også til at betyde, at det trykte Kommunistisk Politik overgår fra at komme hver anden uge til at blive månedsblad, første gang i oktober. Bladet vil blive lidt mere tidsskriftagtigt – blandt andet med mere udbyggede temaer i hvert nummer.

– Redaktionen af KP, kpnet og KPnetTV ser frem til at lave net og blad på en ny måde. Vi håber også læsere og brugere er med på det, slutter Klaus Riis.

Netavisen 21. september 2012


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne