Stop de imperialistiske trusler imod Iran!

Af Irans Arbejdets Parti (Toufan)

Imperialistmagterne og de israelske zionister har intensiveret deres voldsomme krigspropaganda imod det iranske folk. Man truer Iran  med militære angreb og flere økonomiske sanktioner.

Krigsophidserne Sarkozy, Cameron, Obama, Netanyahu, Peres og andre har optrappet presset imod Iran. Israels  hitleriske statsminister Benjamin Netanyahu taler til og med om brug af atomvåben mod Iran.

De imperialistiske topledere bruger Irans atomprogram som undskyldning for deres kriminelle trusler. Man påstår, at Iran har hemmelige planer om at bygge en atombombe, men fremlægger ingen beviser for påstandene. I mere end 10 år har man år efter år hævdet, at Iran ville lave en atombombe i løbet af et år (!), og man fortsætter med at gentage det samme nonsens i dag.

Arbejdets Parti i Iran (Toufan) fordømmer resolut alle de imperialistisk-zionistiske trusler imod Iran. Vi har stærkt fordømt FN-resolutionerne imod Iran og vil fordømme enhver fremtidig resolution imod det iranske folk.

USA og store europæiske lande er i dyb økonomisk krise. Det imperialistiske borgerskab prøver på at lægge krisens byrder over på skuldrene af folkene i andre lande. Landene i Mellemøsten har enorme energi- og andre ressourcer, og det arabiske forår har rystet tyvenes og deres allierede i deres grundvold.

For at plyndre andre landes ressourcer, for at etablere hegemoni, og for at nyopdele verden søger imperialisterne at føre krig med det formål at indsætte marionet regimer. Hændelserne i Libyen og Syrien samt truslerne imod Iran bør ses i lyset af denne politik.

De israelske zionister har i de sidste år lidt mange nederlag. Den heltemodige modstand imod de forbryderiske israelske krige i Libanon og Gaza, verdens anerkendelse af Palæstina, det arabiske forår i Ægypten og protestbevægelsen mod den økonomiske situation i Israel har isoleret de zionistiske ledere.

Den israelske regering prøver at samle det israelske folk bag lederne og fortsætte dens kriminelle og racistiske dagsorden ved at introducere Iran som sin atombevæbnede  udenlandske fjende  og ved at destabilisere situationen i Mellemøsten yderligere.

Arbejdets Parti i Iran (Toufan) erklærer endnu en gang, at Iran har ret til at udvikle sin kerneenergi og kernefysisk teknologi. Det iranske folk har ret til at udvikle sin industri til samfundets bedste. Det er i vort folks nationale interesse at udvikle videnskab og teknologi.

Ethvert forsøg fra enhver imperialistmagt på at hindre vores folks fremskridt vil blive mødt med stærk modstand. Ethvert forsøg fra imperialisterne eller de israelske zionister på at gennemføre et militært angreb på Iran vil sætte hele regionen i brand. Solidariteten mellem de arabiske folk og det iranske folk er overordentlig stærk, og enhver militær operation imod Iran vil blive besvaret.

Vi fordømmer stærkt enhver indblanding i det iranske folkets interne forhold. Det iranske folk afviser klart de imperialistiske og zionistiske trusler imod vores land og vil fortsætte kampen mod det reaktionære regime i Den Islamiske Republik.

Regimet i Den Islamiske Republik Iran vil blive erstattet af et demokratisk styre, som udspringer af det iranske folk og  de ægte demokratiske kræfter, som ønsker et samfund fri for undertrykkelse, fattigdom og udbytning.

Nej til imperialistiske og zionistiske trusler imod Iran!

Længe leve solidariteten med det iranske folk!

Irans Arbejdets Parti  (Toufan)
13. november 2011

Netavisen 6. januar 2012


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne