Hilsen til FredsVagten: Utrolige 10 år foran Christiansborg

Af Arbejderpartiet Kommunisterne APK

FredsVagten foran Christiansborg runder i dag, den 19. oktober, 10 år.

Siden den danske regering gik ind i den folkeretsstridige amerikanske krig mod Afghanistan har den dag ud og dag ind og gennem de efterfølgende ulovlige kríge mod Irak og Libyen – krævet Stop for dansk krigsdeltagelse og Stop for krigene og besættelserne.

FredsVagten har igennem utrolige 10 år hver dag mindet politikere og befolkning om at krigsmodstanden lever og at den aldrig giver op!

Hundreder af FredsVagter har i årenes løb stået på vagt for freden. De fortjener alle en hilsen. Og særligt fortjener den lille gruppe ildsjæle, der startede FredsVagten og har holdt ved til i dag, hele den brede befolknings, hele antikrigsbevægelsens og det  progressive Danmarks hyldest.

FredsVagten har besluttet at fortsætte aktionen også efter 10-års-dagen – indtil Danmark ikke længere er i krig, som den oprindelige målsætning lød – uden at nogen forudså, at det ville vare foreløbig 10 år uden udsigt til afslutning.

Det er en storslået præstation – et internationalt eksempel, der har vakt genklang over hele verden. Og et fredslys i krigsmørket, der breder sig fra det officielle Dk.

Arbejderpartiet Kommunisterne har støttet FredsVagten fra Dag 1 og hele vejen igennem. Vi vil også være med fremover.

Fredsvagten Leve!

Varme, kærlige fredshilsener

Troels Riis Larsen
talsmand,  Arbejderpartiet  Kommunisterne

19. oktober 2011

Netavisen 19. oktober 2011


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne