Krigsalliance: I Libyen står DF og Hizb ut-Tahrir sammen

FV2011: Valgkommentar

Det fundamentalistiske islamiske parti Hizb ut-Tahrir – hadeobjekt for alt fra den racistiske højrefløj til den parlamentariske venstrefløj – er blevet beskyldt for hærværk mod plakater for folketingskandidater med indvandrerbaggrund for S og SF. Hærværket er politianmeldt.

Hizb ut-Tahrir benægter at stå bag en tekst mod deltagelse i folketingsvalget. Det kan også være andre fundamentalister, men endnu mere sandsynligt er, at der er tale om en ’falsk flag’-operation – om en provokation under dække fra det ekstreme højre.

Men Hizb ut-Tahrir og Dansk Folkeparti og de øvrige anske krigspartier på samme linje et helt andet sted – nemlig i Libyen. De er meget glade for NATOs og ’oprørernes’ fordrivelse af Muammar Gadaffi og jubler over ’diktatorens fald’.

Hizb ut-Tahrir skriver begejstret i en løbeseddel offentliggjort på partiets hjemmeside:

”Så faldt Gaddafi, den tredje tyran, efter Ben Ali og Mubarak, og de øvrige er på vej, om Allah vil
O muslimer! O vores folk i Libyen!
Lovprist være Allah for at have knust denne tyran, der har begået blodsudgydelser og skabt rædsel blandt børn og kvinder. Lovprist være Allah, for at jeres udgydte velsignede blod har fået et godt udfald og væltet endnu en tyran, som faldt med fordømmelse, foragt og fordrivelse. Lovprist være Allah, for at dette fald skete i måneden for sejre, måneden for godhed og velsignelser: Den mægtige Ramadan-måned.”

Hizb ut-Tahrir skjuler, at NATO har spillet den afgørende rolle i Libyen-krigen og Gadaffi-regimets fald.  NATO og NATO-bombningerne også mod civile i Libyen nævnes ikke med et ord i løbesedlen. Det religiøse parti afslører dermed, at dets påstande om at være imod NATO-krige mod muslinske lande er hykleri og demagogi.

Det afgørende for dem er styrkelsen af islamisk fundamentalisme og en lovgivning baseret på sharia – sådan som oprørsregeringen lægger op til.

Dansk Folkeparti og de øvrige danske krigspartier, der har sendt danske bombefly på vingerne i Libyen (dvs samtlige folketingspartier) har gjort, hvad de kan for at skjule det betydelige islæt af væbnede fundamentalistiske islamister blandt  deres ’oprørere’, som fremstilles som kæmpende demokrater.

Hizb ut-Tahrir har forsøgt at få en vis folkelig kredit ved at fremstille sig som krigsmodstander. Det førte til vild ophidselse og en reaktionær demonstration , da Hizb ut-Tahrir afholdt et ’debatmøde’ i Den sorte Diamant i januar i år med Afghanistan som tema. I demonstrationen deltog nazister, ´højreekstremister, VKO-ministre og ’venstrefløjsere’ side om side.

Men fra starten af Libyen-krigen har DF, krigspartierne og Hizb ut-Tahrir og det fundamentalistiske islam stået sammen om og i krigen og borgerkrigen.

Se
“Operation Mermaid Dawn”: NATO’s krig for libysk regimeskift

Netavisen 30. august 2011


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne