Morderstaten Israel dræber ubevæbnede nødhjælpsaktivister

Israels ulovlige blokade af Gaza skal opretholdes for enhver pris. Den zionistiske stat begik en ny ufattelig forbrydelse mod menneskeheden, da israelske elitesoldater bordede skibe fra Frihedsflotillen, der søger at bringe påkrævet nødhjælp til palæstinenserne i Gaza, der lider under mangel på elementære fornødenheder.

I internationalt farvand angreb og beskød Israel tidligt mandag morgen  nødhjælpskonvojen  med 8 skibe og 10.000 tons nødhjælp samt 600 ubevæbnede fredsaktivister, indbefattet kvinder og børn samt en stribe parlamentarikere fra forskellige lande. Lasten, indsamlet af aktivister fra 24 forskellige lande, består af medicin, cement og andre bygningsmaterialer til genopbygning af ødelagte huse, der blev ødelagt under Israels brutale angreb på Gaza i december 2008.
Der er endnu ikke fuldt overblik over hvad der skete i morges, men internationale  medier beretter, at 16 mennesker ombord er blevet dræbt ved angrebet, og mere end 30 såret.

TV-stationen Al-Jazeera har bragt en videoreportage fra et af de andre skibe ved starten af det israelske angreb, da de første to aktivister på det første skib i konvojen, det tyrkiske Mavi Marmara, var bekræftet dræbt. Angrebet fandt sted selvom flotillen hejste det hvide flag.

Al Jazeeras artikel og videoen kan også ses her
Israel attacks Gaza aid fleet

Israel har nu afbrudt kommunikatuion fra skibene.

Den ulovlige blokade, som verdenssamfundet har opfordret Israel til straks at ophæve, har nu varet i mere end tre år. Fredag opfordrede EU’s udenrigspolitiske chef, Catherine Ashton, israelerne til straks at droppe blokaden af Gaza, samtidig med at nødhjælpskonvojen satte kurs mod Gaza fra bl.a. Cypern.

Israels ‘undskyldning’ for massakren er en let gennemskuelig løgn: “Vore soldater blev angrebet”

De israelske mord udløser protester og demonstrationer i mange lande. I Tyrkiet er masser gået på gaden. FN må fordømme Israel og indlede sanktioner, og Danmark og EU må straks afbryde alle forbindelser med den zionistiske stat. De ansvarlige for denne ny krigsforbrydelse må straffes af det internationale samfund.

Nødhjælpskonvojen er organiseret af Free Gaza Movement, der i en lang række lande har indsamlet penge til skibene og nødhjælpen. Det ene af dem er finansieret af den svenske og græske Frit Gaza-bevægelse.

Se også bevægelsens hjemmeside

Free Gaza Movemenet

Der indkaldes til demonstration fra Boykot Israel og Free Palestine-initiativet ved den israelske ambassade kl 16 i dag

Facebook: Stop Israels Massakre

Netavisen 31. maj 2010


Dette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES
– eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne