Ny single fra Annisette: ”Freedom to love”

AnnisetteAnnisette er på gaden med en ny sang, der hylder sommerens store begivenhed for homoseksuelle i København. Singlen – der kan downloades gratis – er Annisettes bidrag til World Outgames, der under sloganet ”Freedom to love – love to freedom” sætter fokus på alle menneskers ret til kærlighed.

Annisettes nye single ”Freedom to love” er skrevet til World Outgames, som afholdes i København denne sommer, og vil være den officielle sang til den store, internationale begivenhed, hvor tusindvis af homoseksuelle fra hele verden kommer til Danmark. Med sangen håber Annisette at vække stærke følelser og nedbryde et fastlåst syn på kærlighed.

”Jeg håber, at sangen ikke blot styrker og rejser de undertryktes mod og stemmer, men også vækker tanker og følelser hos dem, der endnu er underlagt et uoplyst og fastlåst syn på kærlighed,” lyder det fra den folkekære sanger.

Hun tøvede ikke med at sige ja, da hun blev spurgt, om hun ville skrive en sang til World Outgames med en opfordring til at samle folk i verden, der tror på den universelle kærlighed:

”Mange – for ikke at sige alle – mine sange handler om denne kærlighed. Jeg blev derfor utrolig glad for at få denne opfordring fra en del af jordens børn, der har lidt under undertrykkelsens intolerance og snæversyn, som har frataget dem den frihed til kærlighed, som er en naturlig menneskeret – vores alle sammes eksistensgrundlag,” fortæller Annisette.

Annisette har ikke ønsket betaling for arbejdet og frigiver i dag sangen til gratis download. Dermed bliver den – lige som World Outgames’ store og mangfoldige kulturprogram, der også er gratis for alle – en gave til Danmark og resten af verden.

”Vi er enormt stolte og beærede over Annisettes generøsitet. Hun har indspillet en sang, der i den grad taler til hjertet på en måde, som kun Annisette kan gøre det. Og det vil undre mig, hvis ikke sangen opnår stor popularitet både før, under og efter World Outgames,” siger Uffe Elbæk, direktør for World Outgames.

Annisette synger sangen i forbindelse med den store åbning af World Outgames på Rådhuspladsen i København lørdag den 25. juli.

Du kan høre sangen her:
[Klik her]

Fakta om World Outgames
World Outgames er en stor, international sports-, kultur- og menneskerettighedsbegivenhed med fokus på homo- og biseksuelles samt transpersoners rettigheder. World Outgames finder sted fra 25. juli til 2. august 2009 i København og markeres bl.a. med en stor åbning på Rådhuspladsen i København med indmarch af de mere end 5.500 officielle deltagere fra næsten 100 forskellige lande.

Netavisen 26. juni 2009


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne