Fogh færdig i Danmark

NATO-kandidat FoghMed Foghs officielle meddelelse om, at han er kandidat til posten som NATO’s generalsekretær er hans tid i dansk politik forbi. Også hvis han bliver vraget i sidste ende.

Fogh har løjet, fuppet og bedraget fra start til slut i sin karriere. I månedsvis har han påstået at han ikke var kandidat til en international post, og han ville blive i dansk politik. Løgn er en del af mandens natur.

Bliver Fogh håndplukket til NATO’s toppost vælger denne aggressive imperialistiske alliance en notorisk  bloddryppende krigsforbryder til sit ansigt mod verden.

De muslimske lande har forkastet ham på forhånd. Tyrkiet er det eneste muslimske land blandt de 28 medlemslande i NATO, der netop har indlemmet Albanien og Kroatien.  

Den tyrkiske statsminister Recep Tayyip Erdogan gentog i dag i London, at Tyrkiet er negativ overfor udsigten til Fogh. De muslimske lande har samlet opfordret Tyrkiet til at blokere for Foghs udnævnelse.

Det har skabt bekymring for Obamas nye ‘Afghanistan-strategi’. Ifølge en NATO-diplomat er der frygt for, at Fogh som generalsekretær ville blive mødt med voldsomme protester, når han besøger muslimske lande. Tyrkiet er et nøgleland i Obamas plan for at knuse den afghanske modstand og fortsætte den kriminelle NATO-besættelse af landet.

Den tyrkiske vægring har kastet grus i både NATO’s og Foghs planer, fået Fogh på banen som officiel kandidat og bevirket et ekstraordninært møde blandt NATO-ambassadørerne op til NATO-topmødet, der er gået i gang. Nu tales der om at en afgørelse måske ikke vil blive truffet her.

Fogh var Bush’s og de neokonservatives mand. Der eksisterer en gammel plan om at gøre Blair til EU-kommissionsformand og Fogh til NATO-generalsekretær. Nej’et til unionsforfatningen og Lissabon-traktaten har spændt ben for Blair, muslimske lande kan gøre det for Fogh. Bush er allerede i mørket, hvor de andre også hører til.

Danskerne skal være stolte af at Fogh får en toppost: Sådan har medietrommerne drønet i ugevis. Det er tværtimod afslørende for hvad NATO er og vil styrke modstanden mod NATO, hvis han får posten. Ikke bare i muslimske lande – men også i Danmark og anderswo.

Den løgnagtige krigsforbryder prøver at sparke sig selv opad – og dermed flygter han også fra ansvaret og dommen over 8 års katastrofal politik, der ender med den dybeste økonomiske krise i Danmark måske nogensinde.

Der er et lille håb om at Foghs karrierestrategi mislykkes – med et muslimsk tak for sidst. I så fald vil han for alvor være færdig politisk, selvom der står nødhjælpsbårer parat.

Historiens dom vil han ikke kunne unddrage sig.  Og heller ikke en kommende krigsforbrydersag. Forbrydelser mod menneskeheden forældes aldrig.

Netavisen 3. april 2009