Appel for fjernelse af palæstinensiske befrielsesorganisationer fra Den europæiske Unions terrorliste!

Modstand er ikke terrorEn international kampagne op til EU-parlamentsvalget for at få Hamas, PFLP og alle palæstinensiske modstandsorganisationer fjernet fra EUs terrorliste er i gang.

Herunder følger dansk oversættelse af teksten til netkampagnen.

“Denne appel er til alle kandidater i det kommende valg til Europaparlamentet, juni 2009, hvor 736 medlemmer af parlamentet skal vælges.

Vi opfordrer alle til aktivt at medvirke i en ubetinget fjernelse af Hamas og alle andre palæstinensiske befrielsesorganisationer fra den Europæiske Unions terrorliste.

 Vi opfordrer ligeledes til, at kandidaterne anerkender det palæstinensiske folks ret til selvbestemmelse og hermed anerkender Hamas som legitim stemme i befolkningens stræben efter national frigørelse.
 

Denne appel er igangsat af Nadine Rosa-Rosso, lærer og socialistisk aktivist bosat i Bruxelles. Den er et resultat af Beiruts Modstandsforum, der fandt sted den 16-18 Januar 2009.

Appellen underskrives ved at sende meddelelse til camp@antiimperialista.org

For tiden er appellen underskrevet af flere hundrede borgere i Tyskland, Østrig, Belgien, Bulgarien, Cypern, Spanien, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Irland, Danmark, Italien, Nederlandene, Portugal, Rumænien, Storbritannien, Sverige, USA, Schweiz, Canada, Brasilien, Venezuela, Jordan, Syrien, Libanon, Egypten, Palæstina, Sydafrika, Irak, Marokko, Cuba, Mexico og Norge.

Se liste her:

Appeal for the removal of Hamas from the EU terror list!

Netavisen 9. marts 2009


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne