Boykot Israel går på gaden igen

Landsdækkende aktion lørdag 14. februar

Boykot Israel på gaden igen

Initiativet for et Frit Palæstina demonstrerer ved udenrigsministeriet i København 4. februar mod den pro-israelske regeringskonference med den danske regering som vært Det israelske valg viser, at der vil blive hårdt brug for solidaritetsbevægelsen

Boykot Israel-bevægelsen udvikler sig over hele landet, med lokale iniativer på mange planer.  Boykot Israel-grupper opstår eller genopstår i mange byer. Det er en reaktion på Israels brutale massakre i Gaza.

Det netop afholdte israelske valg viser, at et stærkt internationalt pres er mere nødvendigt end nogensinde. Det ekstremt højreorienterede Likud-parti og Netanyahu kommer sikkert til at lede den kommende regering med støtte fra det fascistiske ’Israel Beytenu’ (’Israel er vort hjem’), der bev Israels trediestørste parti foran Arbejderpartiet på dets krav om etnisk udrensning af palæstinenserne fra Israel selv, genbesættelse af Gaza, flere bosættelser o.s.v.

Lørdag den 14. februar går Boykot Israel på gaden mange steder i landet. Vi opsøger butikker der sælger israelske varer. Vi står med Boykot Israel banner og deler flyers ud til kunderne og sætter de orange Boykot Israel klistermærker på de israelske varer (frugt, grønt og vin især).
Næste fælles lands-fremstød bliver 28. februar

Program København 14. februar:
kl. 10: Vi mødes til kaffe og en snak i Butik Cikaden, Griffenfeldsgade 41, Nørrebro
Kl. 11 – 13: Vi går i grupper ud til udvalgte supermarkeder. 

Netavisen 11. februar 2009