Demonstranter: ASYL HER OG NU

Pressemeddelelse
Asylret 1.10.2008

Den serbiske flygtning Mirzad Zairi tvangsudvises torsdag den 2. oktober fra sin kone og to små børn

Umenneskelig dansk flygtningepolitik:
Den serbiske flygtning Mirzad Zairi tvangsudvises torsdag den 2. oktober fra sin kone og to små børn
Klik på billedet til Mirsads historie

Trods silende regn forsamledes godt et par hundreder mennesker på Københavns Rådhusplads omkring kl. 17 i eftermiddags for at markere deres modstand mod Danmarks konventionsstridige og menenskefjendske udlændingepolitik.

Talere var Jørgen fra Bedsteforældre for Asyl, der grundigt gjorde rede for den udvisningstruede Mirsad Zairi baggrund og situation. Mirsad bliver smidt ud af Danmark til Serbien imorgen torsdag med mindre der indtræffer et mirakkel, der jo ikke er noget hyppigt forekommende fænomen i vore dage.

Fra protesten på Rådhuspladsen 1. oktoberNæste taler var Christine Lundgaard fra Asylret, der meget klart fremførte Asylrets opfattelse af OVK-blokkens og dens medløberes natmørke, maniske og paranoide fremmedhad. Efter talerne bevægede demonstranterne sig i god ro og orden over foran Aftenshow, der på det tidspunkt var gået i gang, for over for medier og TV-seere at demonstrere den omsiggribende folkelige modstand.

De fremmødte demonstranter var en blandet flok af Bedsteforældre for Asyl, unge mennesker af den slags som medierne plejer at kalde BZ’ere, forældre mod Politibrutalitet, aktivister fra Asylret og aktivister fra STOP UDVISNINGERNE – en god afspejling af den brede opbakning bag modstanden mod den herskende – efter manges mening manglende – asylpolitik. Folketskøkken havde sørget for bespisning af demonstranterne.

Midt i den silende regn herskede der en rar og optimistisk atmosfære, blandt de grupperinger, der har lovet os selv og hinanden, at den nuværende regerings skalten og valten med menenskeskæbner skal bringes -og vil blive bragt – til ophør.
Så kampen fortsætter !!!

Se også
Himlen græd for Mirsad
Af Amila Jašarevic, indymedia.dk

Se mere om baggrunden for demonstrationen her

Netavisen 2. oktober 2008


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne