Fighters+Lovers fortsætter ufortrødent

Af Fighters+Lovers

Fra Fighters+Lovers nye kollektion "Age of Liberation" Initiativtagerne til tøjfirmaet Fighters+Lovers kan nu pryde visitkortet med “dømt for terror-støtte i Østre Landsret”. En af de tiltalte går fri. Alle aktivisterne siger de vil fortsætte deres støtte-arbejde for en radiostation drevet af FARC og et plakatværksted drevet af PFLP.

“T-shirts er åbenbart blevet terrorisme. Terrorlovgivningen er helt hul i hovedet.” siger Ulrik Kohl, da han træder ud af landsretten, men han er glad på den frikendte pølsemand Preben Mikkelsens vegne:
“Dommerne har ikke kunne stå i mod det store politiske pres, og har forsøgt at dele sol og vind lige, ved at dømme nogen og frikende en.”

Den frikendte pølsemand og show room manager Preben Mikkelsen supplerer: “Jeg er da dybt forarget over, at de har dømt mine venner for terror-støtte. Jeg bakker stadig om Fighters+Lovers, og de vil til enhver tid kunne bruge min pølsevogn!”

De dømte i T-shirt-sagen er dog stadig optimister. De henviser til, at de blev pure frikendt i Københavns Byret, og at en negativ dom i Landretten ikke medfører at frihedskamp pludselig er blevet det samme som terrorisme.

“Vi fortsætter ufortrødent. Nelson Mandela var 90 år gammel, da han blev fjernet fra USA’s terrorliste. FARC og PFLP må vente et par år med at blive fjernet fra EUs”, siger Michael Schølardt, direktør for Fighters+Lovers, der også blev dømt. “Vi har god tid, og Fighters+Lovers har i hvert fald flere projekter i støbeskeen.”

Netavisen 18. september 2008


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne