Annisette blev fejret

Kommunistisk Politik 18, 2008

2 x Annisette: Koncertportrættet af Annisette Koppel var en fødselsgave til hende fra maleren Jørgen Buch og kammerater

2 x  Annisette
Koncertportrættet af Annisette Koppel var en fødselsgave til hende fra maleren Jørgen Buch og kammerater

Annisettes 60 års fødselsdag den 29. august gik ikke ubemærket hen. Den blev markeret med en stribe artikler og indslag i radio og TV, og med hilsener fra venner og fans, der gav udtryk for deres store taknemmelighed for hendes kunst.

På Savage Rose’s officielle hjemmeside kan man f.eks. læse hilsenen fra hendes unge band, hvis medlemmer alle kunne være hendes børn:

”Vi vil lykønske og fejre Annisette i dag på hendes 60 års fødselsdag. Så ung og smuk som nogensinde, giver du os stadig en musik og en stemme så kraftfuld og sjælfuld. I mere end 50 år har du optrådt på scener rundt om i verden, og inspireret så mange mennesker. 40 år med Savage Rose, og rosen blomstrer stadig og vokser stadig. Vi er lykkelige ved at spille med dig, ved at opleve denne musiks magi og styrke og sprede så megen krælighed. Det er en gave at være på scenen sammen med dig. Og vi ser frem til flere rejser, flere eventyr og MEGET mere musik i lang, lang tid.”

I øjeblikket er gruppen på turné i Norge.

I gæstebogen skriver en gammel havnearbejder, Gert S. Laursen:

”Hvor har du givet mig meget siden 1960 erne, med din fantastiske sang som ingen andre kan gøre dig efter.
Jeg vil heller aldrig glemme under vores store konflikt på havnene i 1980 erne, var jeg tilfældig på varmestuen i Horsens, eller også var det Kolding. Vi sad en ti stykker og diskuterede konflikten, hvor du og Thomas ankom i jeres rugbrød.
Pludselig stod du ude på gulvet i bare tæer og sang som den smukkeste sangfugl, medens Thomas spillede på sin harmonika. Det var virkelig stort og tak for oplevelsen.”

Annisette blev også fejret med en fest i Frederikshøj med familie, venner og ikke mindst folk, børn og dyr fra haveforeningen, hvor hun og Thomas Koppel flyttede ind i 70erne. Blandt gaverne var maleren Jørgen Buchs smukke oliemaleri fra en koncert med bandet.

Thomas Koppels Allé

Beboerne i Frederikshøj ønskede som bekendt den gamle Pumpehusvej opkaldt efter Thomas Koppel, hvad der også blev besluttet af borgerrepræsentationen sidste år. Nu skal Thomas Koppels Allé udvides til en bredde på 16 meter og der skal anlægges fortov, parkeringsbåse samt træer langs vejen.

Det sker som et led i en lokalplan for området, der tager  højde for at de to haveforeninger Mozart og Frederikshøj ikke længere har karakter af kolonihaver, men skal give mulighed for helårsbeboelse.
Arbejdet med omlægningen ventes afsluttet i efteråret 2009.

Se også:
Hjertets magi: Annisette bliver 60

Netavisen 10. september 2009


Dette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES
– eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne