Regionernes fremtid på spil

Er det fremtiden: Sundhedsvæsen som i USA?Kan regionerne ikke levere en ny overenskomst, kan de meget vel gøre sig selv overflødige. Det mener Connie Kruckow, formand for Sundhedskartellet.

Ikke bare sundhedsvæsenet, men også regionernes fremtid står på spil forud for de nye forhandlinger imellem Sundhedskartellet og Danske Regioner. Det siger Sundhedskartellets formand, Connie Kruckow, til Ritzau forud for dagens møde med regionerne, hvor parterne vil gøre et nyt forsøg på at forhandle en overenskomst på plads og få afsluttet strejken:
   
”Bent Hansen er nok den, der har den allerstørste interesse i, at der kommer en overenskomst. Jeg vil også gerne have et offentligt sundhedsvæsen. Men det er ham, der skal levere det. Og det kan han kun, hvis han kan levere et resultat til mine medlemmer, som er hans medarbejdere.”

 ”Og så tror jeg også, at han skal tænke lidt over Danske Regioners fremtid. Hvis de ikke er i stand til at levere et forhandlingsresultat for den største medarbejdergruppe, må man spørge sig selv, om der ikke er nogle, der begynder at overveje, hvordan regionernes fremtid ser ud,” siger Connie Kruckow til Ritzau.

Parterne mødes i dag kl. 15 til nye forhandlinger.

Netavisen 2. juni 2008


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne