Bred opbakning til storkonflikt

67 procent af danskerne bakker de offentlig ansatte op, hvis de går i konflikt for at få mere i løn, viser en ny Gallup-undersøgelse. Samtidig med at lønforhandlingerne i den offentlige sektor spidser til, melder to ud af tre danskere nu fuld sympati for en storkonflikt, hvis forhandlingerne ikke giver et tilfredsstillende resultat.

– Det er altafgørende, at folk synes, det er en retfærdig sag, vi kæmper for. En strejke er sidste udvej, men vi ved jo godt, at den rammer befolkningen, selvom vi slet ikke ønsker at genere dem, vi leverer ydelser til, udtaler Dennis Kristensen, formand FOA.

Se også

FOA medlemmer er klar til konflikt

Netavisen 29. februar 2008


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne