Rådhuset belejres 3. april

blokR 3. april 2008Midt i marts er høringen i Nordvest overstået, og politikerne skal træffe en beslutning, om hvorvidt Frederikssundsvej 77 til sommer bliver ungdomshusets nye adresse.

København har været uden ungdomshus i et år, og forkaster politikerne Frederikssundsvejens Skole, så har vi brugt seks måneder på frugtesløse forhandlinger. Nu forventer vi et resultat.
Derfor belejrer vi Rådhuset under borgerrepmødet den 3. april.

Politikerne i borgerreppen må leve op til hensigtserklæringen og beslutte sig for et af de egnede huse i Nørrebroområdet, som vi har foreslået. Vi vil ikke vente endnu et år. Vi vil have det ungdomshus, mens vi er unge.

Belejringen vil omringe Københavns Rådhus og gøre det klart for politikerne, at vi ikke gider se dem komme ud, medmindre det er med en nøgle til det nye ungdomshus.

Belejringen sker på et konfrontativt, civil ulydighed-grundlag uden tilsigtet personskade. Eventuelle forsøg på at bryde belejringen vil blive modarbejdet med alle midler indenfor grundlaget.
Vores forhåbning er dog, at politikerne inden vedtager en løsning som de, vi og Fonden kan tilslutte os, så belejringen i stedet bliver en fest.

Aktionen indledes fra Vesterbros Torv – kun lidt over én km fra Rådhuset, torsdag den 3. april kl. 17

Se mere her

blokR

ungdomshuset.dk

jagtvej69.dk

Netavisen 25. februar 2008


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne