Radical Software på Den Frie

Rdical SoftwareDen 8. februar 18-21 er der fernisering på en ny udstilling i Den Frie ved Østerport – med fokus på venstreorienterede projekter fra 60erne til i dag – fra gadeteatergrupper og frie universiteter til helt nye computerprojekter. Solvognen er en del af udstillingen.

Ifølge arrangørerne kortlægger RADICAL SOFTWARE sammenhænge inden for kunst, medieteknologi og forskellige venstreorienterede politiske projekter fra 60erne til i dag. Feltet spænder vidt: Lige fra videokollektiver, frie universiteter over kunstneriske undersøgelser af computerteknologi til gadeteatertrupper og eksperimenterende dokumentarfilm.

Der er således en enestående chance for at stifte bekendtskab både med aktuelle, skæve kunstprojekter samt ambitiøse og skøre eksperimenter fra 60erne i Den Frie Udstillingsbygning.Britta Lillesøe fra Christiania Kulturforening siger:

– Vi er repræsenteret ved vores gamle teatergruppe SOLVOGNEN, som har fået et rum sammen med bl.a. San Francisco Mime Troupe – og det er jo stort! Vi  har gjort alt, for at det skal lykkes at vise noget godt og spændende fra SOLVOGNEN.
– Vi har endvidere fået folkene bag udstillingen med på at udstille Guantanamo-dragter og den store plakat, samt en ‘loop’ med Guantamofilmen fra nettet… også Natofilmen vil være der – og Julemandsfilmen sikkert også…

– Vi har leveret fotos, tekster, plakater m.m. fra flere aktioner og stykker …

Udstillingen er åben fra 9. februar – 9. marts 2008 – og sætter fokus på  Ant Farm, Amy Balkin, Community Memory, Det Fri Universitet, Dean & Dudley Evenson, The Diggers, Charlotte & Sture Johannesson, Ferdinand Kriwet, Learning Site, Sarah Lewison & Erin McGonigle, Malmö Fria Kvinnouniversitet, National Center for Experiments in Television, Josh On, Raindance Corporation, San Francisco Mime Troupe, Solvognen, Superflex, Swop Network, tv-tv, University of Openess samt VideoFreex

.Se pressemeddelelse her

Netavisen 8. februar 2008


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne