Demo: Støt op om jordemødrene!

Af Bevar den gode jordemoderomsorg!

Pr. 1. januar 2008 er det ikke længere muligt at få hjælp, når man som forældre mister et spædbarn på Hvidovre. Hospitalsdirektionen har valgt at lukke sorggrupperne, som lige nu er det eneste tilbud (krisehjælp må man selv betale, medmindre barnet dør på neonatalafdelingen.). Det betyder at forældre der mister spædbørn, selv må opsøge og betale hjælp, hvis de vil have det.
Dette er intet mindre end en katestofe!

På mandag, den 17. december kl. 10.30, er der demonstration foran hovedindgangen til hospitalet. Både forældre, pårørende og jordemødre vil deltage. Derfor, hvis nogen har fri og lyst til at hjælpe, må de meget gerne dukke op. Det varer en lille time. Og giv besked til andre, der kunne tænke sig at hjælpe!

www.bevarjordemoderomsorgen.skrivunder.dk

Netavisen 14. december 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne