Løgnere og krigsforbrydere i regeringen

Kommunistisk Politik 22, 2007

Sto krigsforbryderregeringen FoghDet ser altsammen pænt og glat ud på overfladen. Den japanske fremstiller af menneskelige robotter sagde her til aften (mandag 5.11) i programmet Den 11te time, at Helle Thorning nok var den statsministerkandidat, der ville være nemmest at fremstille som robot. Først valgte han Anders Fogh på udseendet, da glat og blød hud og klare øjne er vanskelige med den kendte teknik, men efter at have studeret deres bevægelser skiftede han mening.

Der er meget, der kan indstuderes, så den virkelige dagsorden holdes skjult. Men det ser ud til at vælgerne har valgt at tænke sig om en ekstra gang. Det skyldes jo nok, at der ikke er noget reelt valg. Derfor får vi heller ikke en klar melding om folkestemningen ved dette valg.

De beslutninger, der i de kommende år betyder væsentlige forandringer i vores samfund, er slet ikke på dagsordenen. Det gælder den nye EU-traktat, reform-traktaten, som marginaliserer dansk  indflydelse på regler og love i Danmark, det gælder omlægning og forandring  af infrastrukturen med kommunesammenlægningen og yderligere privatisering, det gælder en langsigtet plan for genopretning af en balanceret vekselvirkning mellem natur, miljø og samfund (og ikke kun hovsa-løsninger på CO2-udslippet)  og det gælder i særlig grad Danmarks deltagelse og støtte til krigene om fordelingen af verdens ressourcer.

Robotterne, der stiller op som statsministerkandidater har i den grad lært kunsten at lyve med pokerfjæs. Der behøver ikke engang at blive fremstillet robot-kopier. De har læremestrene ved hånden overalt, hvor de færdes, fra den sidste uge kan f.eks. nævnes at:

– Af 200 mellemledere fra 400 danske topvirksomheder har 30%, i en undersøgelse foretaget af rådgivningsvirksomheden MarketWatch, vurderet at deres topledere er manipulerende og egoistiske. Desuden at de lyver og tager æren for resultaterne. Skriver Ritzau den 2. november. Det er en gammelkendt viden i arbejdsmiljø-kredse, at der er en forholdsvis stor forekomst af psykopatiske træk hos folk i lederstillinger.

– Statsminister Reinfeldt i Sverige har svært ved at finde en ministersekretær, der ikke er belastet af lovovertrædelser og upassende opførsel. Den sidste blev fyret, da hun svirede rundt i byen, på et tidspunkt, hvor hun havde tilkaldevagt, som Sveriges øverste sikkerhedsansvarlige i tilfælde af katastrofe-alarm. Jeg ville nok have været mere tryg ved, at en robot havde haft den ansvarspost.

Venstre tillod sig 2. november at komme med et klimaudspil, der ifølge klimamedarbejder John Nordbo, WWF, verdensnaturfonden: “…indeholder så afgørende fejl, at man nærmest må sige, at det bygger på en illusion”.
De bagved liggende tal for udspillet holder simpelthen ikke!

Per Stig Møller afviser uden at blinke at tage ansvar for den mindste smule tortur. Anders Fogh Rasmussen afviser at melde klart ud om folkeafstemning eller ej. Osv. osv. Eksemplerne på uansvarlighed, løgn og fortielse står i kø, mens stort set ingen kandidater ønsker Danmark ud af  de imperialistiske omfordelingskrige.

Det bliver jeg nødt til at reagere på. Jeg vil ikke tage ansvaret for at landet ledes af løgnere og krigsforbrydere.

Netavisen 6. november 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne