Folketinget og regeringen bør bøje sig for vælgernes krav

Af Folkebevægelsen

– Den seneste meningsmåling bekræfter alle tidligere målinger: Et klart flertal i befolkningen vil stemme om den nye EU-grundlov, udtaler Karina Rohr Sørensen fra Folkebevægelsen mod EU

Samme dag som den reviderede EU-grundlov – den såkaldte reformtraktat – er på Folketingets dagsorden viser en dugfrisk meningsmåling fra Gallup, at 54 pct. af vælgerne ønsker folkeafstemning om traktaten, mens kun 26 pct. ikke ønsker det.

– Beskeden til Folketinget er krystalklar: Befolkningen ønsker folkeafstemning. Budskabet er blevet gentaget i alle meningsmålinger om spørgsmålet. Så respektér jeres vælgere og det danske folkestyre, gør det eneste rigtige i et demokrati: Garantér den folkeafstemning, udtaler Karina Rohr Sørensen, som er talsperson for Folkebevægelsen mod EU.

Netavisen 11. oktober 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne