Endnu to danske besættelsessoldater dræbt i nat

Næppe har den danske forsvarsminister besluttet at optrappe besættelsen i Afghanistan med danske kampvogne før endnu to danske soldater må lade livet for regeringens illegetime besættelser.

De to danske soldater den 24-årige Mikkel Keil Sørensen og den 22-årige Thorbjørn Ole Reese blev dræbt af modstandsstyrker under kampe i Upper Geresk Valley i Helmlandsprovisnen. Yderligere en dansk soldat blev såret i den ene arm og det ene ben.

Hvor mange flere besættelsessoldater vil blive dræbt før regeringen tvinges til at erkende, at besættelsen af Afghanistan vil lide nederlag, på samme måde som den gør det i Irak og trækker tropperne hjem i stedet for den planlagte optrapning med endnu flere soldater og kampvogne?

Med de to dræbte soldater er nu i alt tretten soldater omkommet i Irak og Afghanistan – de fleste er dræbt i Irak efter detonering af vejsidebomber. En soldat er tidligere dræbt i Afghanistan hvor modstanden også bliver stadig hårdere.

Kravet om stop krigene nu! – Alle Tropper hjem fra Afghnaistan og Irak og kravet om at stille regeringen til ansvar for sine krigsforbrydelser må lyde endnu højere ved de snarlige demonstrationer ved Folketingets åbning den 2. oktober.

Netavisen 27. september 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne