Studerende raser

Kommunistisk Politik 17, 2007

– Hvis politikerne mener noget med deres evindelige snak om uddannelse i verdensklasse, så holder det ikke at skære ind til benet på den her måde, siger den uddannelsespolitiske ordfører i Danske Studerendes Fællesråd Rune Møller Stahl i en kommentar til finanslovforslaget.

De studerende påpeger, at regeringen med forslaget ikke vil lade de såkaldte taxametertilskud stige i takt med de øvrige pris- og lønstigninger i samfundet. Konsekvensen bliver, at holdøvelser vil blive sparet væk og undervisning i mindre grupper afløst af gammeldags forelæsninger i store auditorier.

Rune Møller Stahl varsler massive strejker og protester i landets universitetsbyer ved folketingets åbning den 2. oktober.

Læs også:

Fagbevægelse og elevorganisationer varsler nye store velfærdsdemonstrationer

Netavisen 1. september 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne