Vil Folketinget ignorere folkekrav om EU-afstemning?

Af Folkebevægelsen mod EU

En ny meningsmåling som instituttet Synovate Vilstrup har foretaget for Enhedslisten viser, at 70 pct. ønsker en folkeafstemning om den næste EU-traktat, mens kun 19 pct. ikke finder behov for det.

– Indtil videre er det på Christiansborg kun partierne SF, Dansk Folkeparti og Enhedslisten, der er på linie med det knusende store flertal i befolkningen på dette spørgsmål. Som så ofte før står det krystalklart, at politikerne i Folketinget ikke er repræsentativ for befolkningen på de store og afgørende EU-spørgsmål, konstaterer Ditte Staun, som er talperson for Folkebevægelsen mod EU.

– Spørgsmålet er nu: Vil Folketinget og den danske regering ignorere folkekravet om en folkeafstemning om den næste EU-traltat? Mens vi venter på svaret, fortsætter vi i Folkebevægelsen mod EU med den underskriftsindsamling, der blev søsat fredag – på gaden rundt om i landet såvel som på hjemmesiden www.euafstemning.dk

Netavisen 23. juni 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne