Det folkelige 69 længe leve

Talen, der blev holdt af Anne-Marie Helger, ved uddeling af den”Gyldne Knippel” 20. marts 2007

Det er på høje tid, at vi, i form af flidspræmien “Den gyldne knippel” saluterer nogle af  vores mest trofaste medaktivister, nemlig det danske politikorps. Vi har med stort velbehag bemærket, at I, det danske politikorps, trofast møder talstærkt op til et hvert arrangement eller aktion vi afholder.

Anne Marie Helger ved Jagtvej 69-demo Rådhuspladsen 11. marts

Ligemeget hvor, hvornår eller hvordan, så er I de første der ankommer, følger gerne med i røg og damp og er altid de sidste der går hjem. I har ligeledes altid forstået at holde gejsten oppe, har altid sørget for festlig lyd og lys, og deler hjertens gerne ud af kørelejlighed og husly med fuld forplejning til trætte medaktivister.

Som om det ikke skulle være nok, har I, spøjse spøgefugle, aldrig været bleg for at tage en farlig gang gas på hele København, når festivihederne er på sit højeste.

Vi syntes yderligere, at det er kanon, at I, politiet, sammen med en lille håndfuld aktivister, har taget initiativ til at besætte Vestre fængsel. Vi ser det som et muligt nyt ungdomshus.

Så hermed en stor anerkendelse af, at det danske politi må være og er den største og mest trofaste støtte vi glade aktivister kan få. Vi siger derfor et voldsomt stort tak til det ganske danske politi, for at være med til at udvikle modkulturens kropskunst i form af nye typer tatoveringer, de såkaldte blå mærker og blødende huller og rifter. Det skal nok blive en trend. Med jer holder man sig i fysisk god form, og byder derfor gerne op til dans omkring lejrbålet ved de næste kærkommende lejligheder.

Vi overrækker hermed, kære flemse, den gyldne knippel, til dig og alle dine aktive venner, der evig og altid vil stå kampklædte for at tage imod os, ved enhver demo, reclaim eller aktion vi måtte afholde.

Med jeres faderlige omsorg og støtte lærer vi diciplinen at udholde smerte, hvilket altid er en god ting at kunne. I har dertil altid en lille sjov kommentar med på vejen.

Det folkelige 69 længe leve hip hip hurra

Se også

POLIS-NYT: KEND DINE RETTIGHEDER I POLITISTAT DANMARK
Stop Terrorkrigen

KEND DINE RETTIGHEDER I POLITISTAT DANMARK
DKU-Version

Netavisen 20. marts 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater