Fredelig stjernedemonstration for Ungdomshuset lørdag den 3. marts gennemføres

Den inden rydningen annoncerede stjernedemo for ungdomshuset afholdes som planlagt med mindre ændringer – se udtalelse og program nedenfor

Talsmand for Borgergruppen, Esben Olsen, udtaler:
”Nørrebro skal have sit Ungdomshus. Vi er vrede over det skete og vil markere det med en demonstration for en politisk løsning. Demonstrationen er erklæret fredelig og Ungdomshuset bakker op om den beslutning. Vi vil vise politikerne at de langt fra har opbakning fra den brede befolkning på Nørrebro til den kurs de har lagt. Vi vil ikke finde os i at politiet sættes ind som skraldemænd i vores bydel og fører krig med hjelme og tåregas. Vi vil vise at vi er mange der står sammen i kravet om en politisk løsning, for at vi igen kan få en fredelig bydel.” Demonstrationen ser ud som følger:

Stjernedemonstration kl. 14 fra Christiania og Enghave Plads til Rådhuspladsen.

Fra kl. 15 på Rådhuspladsen er der taler v. 3F Ungdom Storkøbenhavn, Line Barfoed og musik v. Zlatko Buric og Telepatisk International Gruppe på Rådhuspladsen, Nana Jacobi, Henrik Strube Flere følger. Demonstrationen går fra Rådhuspladsen til Skt. Hans Torv.

Se mere på www.jagtvej69.dk

Netavisen 2. marts 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne