Initiativet for flere ungdomshuse: Kampen fortsætter!

Det kan godt ske, at det var forudsigeligt, men det gør det ikke mindre sørgeligt. Politikerne nægtede endnu engang at tage deres ansvar på sig, og overlod det beskidte arbejde til politiet.

Kl 9 gik politiet ind i det besatte hus på Dortheavej 63 og anholdte samtlige 94 unge, som opholdt sig i huset. De unge havde fra starten meldt ud at man ikke ville forsvare sig med vold, og det overholdt alle.

“Det er sørgeligt, at politiet endnu engang får det sidste ord i sagen om Dortheavej 63, men det ændrer ikke på at denne weekend har været en kæmpe sejr. Det kan godt ske, at de kan rydde Dortheavej, men der er stadig masser af tomme huse, og på den måde er det sidste ord langt fra sagt endnu,” udtaler Mads Clausen

Vi gjorde noget som ingen troede var muligt. Vi viste, at vi kunne vende dagsordenen på hovedet. Flere hundrede unge har fået nogle rigtige gode oplevelser. Der er blevet knyttet mange nye venskaber og ikke mindst har vi fået en masse erfaringer.

Weekenden har vist, at der er bred opbakning i lokal befolkningen til kravet om flere ungdomshuse. Vi er meget rørte over, at vi blev så godt modtaget af både beboerne og kulturhuset i området.

Kampen fortsætter!

Initiativet for flere ungdomshuse

www.myspace.com/flereungdomshuse

Netavisen 15. januar 2007