Ingen hurra herfra

Af Ungdomshuset

Ungdomshuset erfarer via pressen, at rydningen af Ungdomshuset angiveligt skulle være udsat på ubestemt tid. Med forbehold for fællesmødet mandag, så ser Ungdomshuset det stadig således:

– ”Fra d. 14. december er det ikke et spørgsmål om HVORVIDT, vi bliver ryddet men et spørgsmål om HVORNÅR. Vi vil fortsat arbejde for en politisk løsning, men er der ikke fundet en d. 14, så kommer der formentlig ingen, må vi erkende, siger Anja, der ikke ser nogen grund til at råbe hurra.

– ”Det er jo ikke en løsning. De vil stadig rydde og lukke vores Ungdomshus, fortsætter Anja, der får stadig sværere ved at tro på en lykkelig udgang..

– ”Politikkerne har tilsyneladende ikke tænkt sig, at gøre noget, selvom det er oplagt, at de tilbyder Faderhuset en tom grund. Det kan vi jo ikke betragte anderledes, end at politikkerne ønsker rydningen gennemført – og har gjort det siden salget i 2000. Alt andet har kun været spil for galleriet”, tilføjer hun.

– ”Men vi mangler selvfølgelig, at høre fra Ritt. Det kan jo være overborgmesteren har en idé i ærmet. Nu må hun på banen og være lidt konstruktiv, opfordrer Anja, der tager forbehold for husets fællesmøde.

– ”Denne nye usikkerhed vil nok ikke blive modtaget positivt af vores fællesmøde. Snarere tvært imod. Usikkerheden vil nok blot føre til endnu mere frustration hos vores mange brugere.”

Netavisen 30. november 2006