Gadefest angrebet af politiet – men Ungeren blir!

Pressemeddelelse
DKU – Danmarks Kommunistiske Ungdomsforbund

Mens de kristne ekstremister fra Faderhuset prøver at tvinge ungdommen og kulturen ud af Ungdomshuset, har der været en bred offensiv i gang for at sikre at den københavnske ungdom fortsat kan have et sted at mødes, feste og skabe et levende alternativ til det kapitalistiske samfund. Koncerter, demoer, happenings, udstillinger og meget mere har overbevist mange om at Ungdomshuset skal blive ved med at være en del af København fremover.

I går, lørdag d. 23, var 3000 på gaden for at støtte Ungdomshuset. På grund af demonstrationens størrelse og bredde måtte politiet afholde sig fra at starte ballade.

I dag var 800 – 900 til ”reclaim the streets” gadefest. Den startede på Skt. Hans Torv og gik mod in dr e by, men på Dr. Louises Bro spærrede politiet vejen. Da politiets mandskabsvogne begyndte at køre ind i folk vendte festen om for at finde et andet sted at være. Men politiet havde allerede planlagt aktionen og omringet dem.

Derefter gik politiet til angreb og en del af festens deltagere satte sig til modværge. Adskillige er kommet til skade og mere end 200 er blevet anholdt – Det kræver en reaktion.

Når de går til angreb, må vi stå sammen og stoppe dem. Derfor opfordrer DKU alle til at kæmpe sammen med Ungdomshuset, imod politiets brutalitet og politikernes forræderi.

Lige meget hvor mange retssager Faderhuset vinder, lige meget hvor mange politiet tæsker, er en ting sikker.

Ungeren Blir!

Netavisen 24. september 2006


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne