Terrordømt på forhånd

Kommunistisk Politik 17, 2006  

Der er terrorister i Vollsmose!

Det er en nyhed, som har været ventet i årevis. Der vil utvivlsomt også være terrorister i ghettoerne i København eller Århus eller hvor som helst, bare vi venter længe nok.

Terrorister (især muslimske) er nemlig så dumme, at anbringer sig lige præcis dér, hvor den rutinemæssige politiovervågning og Dansk Folkepartis fokus er størst. Såsom midt i Vollsmose.

Det syv varetægtsfængslede og ‘terrormistænkte’ muslimer har også sørget for at opbevare sprængstoffer i hjemmene.
Det viser i hvert tilfælde en rapport, som B.T. fik fat i, da den angiveligt lå og flød i en københavnsk park, fordi den ‘ved en fejl’ hos Beredskabsstyrelsen var blevet smidt ud!

Ingen ved sine fulde fem kan tro på disse skrøner. De stinker langt væk af klodsede efterretningstjenester, fusk og folkebedrag.

Der er ikke den fjerneste grund til at tro politiet, når det påstår, at det har forhindret et bombeattentat, hverken i Danmark eller udlandet. Det skal det først bevise, og det kan det først, hvis de anklagede sigtes og dømmes, fordi deres skyld ubestrideligt er bevist.
Indtil da er der tale om manipulation af offentligheden.

De unge fra Vollsmose er forhåndsstemplede som skyldige. Fra Dansk Folkeparti til Villy Søvndal. Det er intet bevis. Tvind blev også kendt skyldige på forhånd, og da det blev frikendt, blandede de samme politikere sig og forlangte sagen appelleret af anklagemyndigheden – hvilket nu er sket.

Vi tror, at de unge fra Vollsmose er uskyldige.
Vi ved at politi, efterretningstjenester og politikere ikke er det.

Se også
Terrorkrig mod Vollsmose – Hvorfor?
Af Henning Paaske Jensen
Kommunistisk Politik 17, 2006


Kunstgødning

En gammel flaske acetone er måske det fældende bevis mod ”terrorcellen” i Odense. Først var det metalsplinter og kunstgødning. Kunstgødningen var højst mistænkeligt placeret i en kolonihave, mens metalspånerne hjemtaget fra arbejdet var brugt til lejlighedens potteplanter. Siden kom det frem, at der også var fundet en gasflaske!

Acetone, der i Danmark måske mest er kendt som opløsningsmiddel til neglelak, bruges også til produktion af kokain og morfin. I denne sag er der den anden uheldige sideeffekt, at der ved ukorrekt opbevaring over lang tid kan der påvises små mængder krystaller (TATP) med en eksplosiv virkning. TATP kan også produceres ved hjælp af acetone, saltsyre og brintoverilte. Det er meget ustabilt og kan derfor ikke bruges som et pålideligt sprængstof.

Den hemmelige rapport om analysen af kemikalier i lejlighedens kosteskab blev i weekenden fundet liggende uden for Kemisk Beredskabs lokaler i Universitetsparken i København, skriver dagbladet B.T. mandag.

De brutale omstændigheder omkring anholdelserne midt om natten, hemmelig overvågning, varetægtsfængslingerne under lukkede retsmøder kombineret med et tilsyneladende ufatteligt sløseri, peger mere i retning af en politiskandale end en terrorsag.

Se også
Tænk før du taler, Lene!
Af Per H. Christiansen

Netavisen 13. september 2006