Folkebevægelsen holder landsmøde i medvind


Landsmøde den 28.-29. oktober i Århus

– Ønsket om et andet og bedre alternativ til EUs retning og  EU-grundloven skal synliggøres i den forlængede tænkepause. Det bliver et varmt emne på landsmødet, vurderer Ditte Staun fra Folkebevægelsen mod EU

Folkebevægelsen mod EU holder sit 35. ordinære landsmøde i weekenden den 28.-29. oktober 2006 på Transbjerg Skole, Kirketorvet 24 i Tranbjerg ved Århus.

– Ønsket om et andet og bedre alternativ til EUs retning med EU-grundloven, skal synliggøres i den forlængede tænkepause. Det bliver et varmt emne på landsmødet , udtaler Ditte Staun, som er talsperson for Folkebevægelsen mod EU.

– Befolkningen har allerede udtrykt en klar modstand mod EUs politik på mange områder. Sunde og fornuftige danske love og holdninger underkendes gang på gang i Bruxelles, som vi blandt andet ser det med salmonella-skandalen.

– Modstanden mod EU-grundloven er styrket siden det franske og hollandske nej. Især er det interessant, at modstanden har bidt sig fast i disse to lande i løbet af tænkepausen. Også i andre lande vil flere en anden vej end EU udstikker. Det gælder også vigtige naboer som Storbritannien og de nordiske lande, siger Ditte Staun og fortsætter:

– Optimismen bliver en god motivationsfaktor på landsmødet til at deltage aktivt i den forlængede tænkepause debat. Vi kan se, at de europæiske lande, der har valgt naboskabet til EU, klarer sig rigtig godt og har flere muligheder for at vedtage bedre regler for blandt andet sundhed, miljø og handel. Med tænkepausen har Folkebevægelsen fået alle tiders chance for at vise alle de muligheder et godt naboskab til EU vil give os for frit at vælge en bedre fremtid.

Landsmødet på internettet – http://www.folkebevaegelsen.dk/visartikel.php?artikelnr=1691

På Folkebevægelsens hjemmeside er der en særlig side om landsmødet. Indtil videre er der en foreløbig dagsorden, kørselsvejledning og praktiske oplysninger samt mulighed for tilmelding.
Siden vil løbende blive opdateret med bl.a. parlamentarisk beretning, politisk beretning, organisatorisk beretning, årsplan og kandidater til Forretningsudvalget.

Under selve landsmødet vil vedtagne udtalelser, pressemeddelelser, resultat af valg til Forretningsudvalget m.m. blive lagt ud hurtigst muligt.

Netavisen 22. juni 2006


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne