Mejlgade 37 ryddet -KAMPEN FORTSÆTTER!

Pressemeddelelse

Torsdag d. 8/6 –06 ryddede Århus Politi vores besatte hus i Mejlgade 37. Huset havde i 2 uger fungeret som et brugerstyret ungdomshus.

Peberspray brugt mod demonstrant – USA

Der er i denne tid blevet afholdt 1 koncert med live musik, 3 DJ-arrangementer og mange flere var forberedt. Der har kun været positive tilkendegivelser fra nærmiljøet i Mejlgade.

Elever fra Frontløberne, Kaospiloterne, Det Jyske Kunstakademi, brugere af Café Oskar, samt mange andre institutioner i Mejlgade, har været hyppige gæster/brugere i huset.

Politiet brugte under rydningen af huset både deres knipler og pebersprays ivrigt, på trods af det faktum at de fleste af personerne i huset var under 18 år!

Vi har sagt det mange gange før, men vi bliver sgu nok nødt til at sige det en gang til, til alle dem der ikke har forstået det:
VI GIR ALDRIG OP!!!

Huset i Mejlgade er det bedste vi hidtil har haft. Aldrig før har SÅ mange borgere vist deres støtte og sympati. Endnu en gang tager de det ungdomshus, som vi har drømt om og kæmpet for, fra os. Men endnu en gang kan vi sige, vi har aldrig været flere og viljen har aldrig været større.
Hvis I tror I kan knuse vores bevægelse tager I fejl – Vi er først lige begyndt!

KAMPEN FORTSÆTTER!
BZ LEVER!

– Århus BZ’erne

Netavisen 9. juni 2006


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne