Hænderne væk fra Iran!

Progressive mennesker i hele verden! Tillad ikke, at folkeretten erstattes af den stærkeres junglelov.

1.-maj erklæring ved Irans Arbejdets Parti (Toufan)

Den krigskrimminelle bande med Bush, Rusmfeld & Co. truer åbent Iran med krig.
Og hele verden der omfatter store koalitioner hepper med. Selvom de selv besidder de største atombomber i verden anklager de Iran for at ville producere atombomber.

Selv er de okkupanter i det brændende Irak, hvor de slår ned på folkets modstand med brutal magt, slagter og torturerer mennesker, smadrer og destruerer deres huse og gårde og røver deres olie rigdomme, lægger deres land øde hen og oveni træder deres menneskerettigheder under fode. – ja verdens værste krigsophidsere anklager andre om krigsforberedelse.

Hvad er det for en verden vi lever i, som tillader dette vanvittige barbari?

Vore politikere og massemedier vil have vi skal tænke at amerikanerne på denne måde vil bibringe verden ”demokrati”. Men folkene har for længst erkendt disse falske ”demokraters” egentlige mål: De forfølger intet andet end sikring af deres profitter gennem den fuldstændige beherskelse af regionen: Irak og Afghanistan har de allerede. som forbindelsesled i deres strategiske kæde mangler de nu Iran.

Hele Mellemøsten med dens olierigdomme skal være opmarch område for krigsophidsernes næste strategiske mål: konfrontationen og den endelige afregning med Kina og Rusland. I det nære østen bliver den næste verdenskrig forberedt.

1. maj er det tid at huske hinanden på at krig er et resultat af det økonomiske system, der har hævet maksimering af profitterne til sit højeste princip. Det kan ikke ekspandere anderledes når det indre marked der mættet. Kapitalisme med sin trang til imperialistisk overherredømme vil føre til krig for at overleve.

I dag er alle de indre markeder i vestens industrinationer mættede. Derfor hersker der stagnation og massearbejdsløshed. Kapitalismen er færdig, den har ikke mere den kan tilbyde de unge generationer: Over 30 millioner arbejdsløse selv i det ”gyldne” Vest Europa lever på fattigdommens rand og der bliver hver dag flere. for slet ikke at tale om nøden i den øvrige verden, hvor der hver 3. sekund dør et barn af sult.

Som reaktion på dette menneskelige system og dets fredelige og krigeriske røvertogter, dets sociale uretfærdigheder, dets tendens til racisme og krig osv. opstod engang kommunismen. Vore medier forsøger med pegefingre mod østen at bilde os ind at kommunisme har slået fejl. Men det der slog fejl var et bureaukratisk pampersystem som havde etableret sig i Østen og vendt sig bort fra de kommunistiske ideer.

I Sovjetunionen var kapitalismen allerede vendt tilbage i statslig forklædning. I virkeligheden er det en bureaukratisk variant af statskapitalisme som er brudt sammen. Mens De kommunistiske ideer lever videre og fortsætter sit sejrstog som det eneste, realistiske alternativ i menneskenes hjerner og hjerter. Sådan er det også i vores land, Iran.

Irans islamiske Republik forbyder enhver faglig organisation og har afskaffet arbejderklassens 1. maj som arbejdernes kampdag – et af 1979 Revolutionens landvindinger.

De iranske arbejdere møder i dag 1. maj under betingelser med tredobbelt undertrykkelse. De bliver ikke kun udbyttet af de hjemlige kapitalister, lider ikke kun under islamisternes religiøse middelalderlige diktatur. Men den udenlandske kapital sidder også i nakken på dem. Resultat: Millioner af arbejdsløse. Nød og elendighed for de arbejdende mennesker, en galoperende inflation.

Et sort marked, narkotikahandel, prostitution, strejkeforbud, sløringstvang for kvinder. fængslinger, henrettelser af oppositionelle og anderledes tænkende – alt dette er hverdag for arbejderklassen i den islamiske republik.

For arbejdende mennesker findes der kun en udvej for det imperialistiske barbari: Fastholde klassekampen og bekæmpe kapitalismen til dens omstyrtelse

Ned med den islamiske republik!

Leve den internationale solidaritet!

Hænderne væk fra Iran

 

Irans Arbejdets Parti (Toufan ) www.toufan.org

 

Netavisen 4. maj 2006


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne