DERFOR MOD NAZI

Udtalelse
Unge mod fascisme – Århus

Nazisterne har slået rod i Danmark, den liberale lovgivning overfor nazistisk og racistisk virksomhed udnyttes koldt og kynisk.

Derfor er der brug for en folkelig antinazistisk bevægelse, der ikke vender ryggen til i apati og fejhed, når ondskaben forsøger at marchere – men tværtimod for solidaritet og demokrati vil kæmpe for parolen: Forbud mod nazi!

Forbyd nazismen og al dens uvæsen

Efter Anden Verdenskrig blev nazismen forbudt – først på de allieredes konference i Potsdam, senere bekræftedes dette ved krigsforbryderdomstolen i Nürnberg. Nürnbergdommen er ikke ophævet og er en del af den internationale folkeret:

“Det nationalsocialistiske parti og dets forgreninger skal tilintetgøres… enhver nazistisk og militarisk virksomhed og propaganda skal forbydes…”

DERFOR

Forbud mod alle fascistiske organisationer og fascistisk propaganda!

Lige politiske og sociale rettigheder for alle!

Aldrig mere nazisme

Een gang har historien vist at nazismen er en forbrydelse mod menneskeheden, og een gang er nok. Nazismen var skyld i en verdenskrig, med mange millioner døde, de har allerede bevist hvilke forbrydelser de står for, forbrydelser der er så grusomme at det er uforståeligt at det stadig er tilladt i Danmark.

Århus har gennem en årrække været centrum for racistisk vold. Hooligans er involveret i overfald på indvandrere og politiske aktivister, rudeknusninger og hærværk mod foreninger. Tilbage i foråret 2004 opfordrede borgmesteren og et enigt Byråd kraftigt politiet til at gribe ind. I dag kan vi konstatere at de rabiate højrekræfter forsætter volden.

Nogle tror at de kan bekæmpe nazismen ved at overtage politiets arbejde med at overvåge dem der laver ballade. Men det er en gal retning at snævre kampen mod nazisme ned til enkelte personer og glemme, at det virkelige problem er, at statsmagten holder hånden over nazi. Højrekræfterne bliver styrket af, at Danmark har en regering, der gennemfører en reaktionær krigspolitik og en medieindustri, der fremmer had og krig.

Der er et samarbejde blandt ultrahøjre grupperingerne i Århus, uanset om de kalder sig Dansk Front, Århus mod Moskeen eller arbejder på Jyllandsposten. De er imod venstrefløjen, fagforeningerne, jøder og muslimer osv. og de benytter sig af løgn og vold. Det er et velkendt billede og det ligner Nazi!

DERFOR

Vi vil ikke finde os i det!

Hvad skal vi med dem. Hvem har brug for dem og deres syge ideer?

Nazisme og fascisme er forbrydelse og må bekæmpes konsekvent
 

Folkebevægelsen mod Nazisme (FMN)
Unge mod fascisme – Århus

www.imodnazi.dk

Netavisen 4. december 2005


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne