FN DAGEN – Flag på halv …

Af Ulla Røder

  Ved FN-dagen 24. oktober 2005    

Det er FN-dag og Danmark er blevet medlem af Sikkerhedsrådet.
Det ku’ være så godt, men er det skidt?

Danmarks regering følger trop med USA, når det gælder USA’s selvvundne rettigheder til at lade hånt om internationale konventioner og tillader sig at angribe og besætte andre lande når som helst og hvor som helst uden om FN og Sikkerhedsrådet.

I disse tider lader man ulvene vogte fårene. Hvordan har folk dog givet den slags mennesker sådan en magt? Det er på høje tide at vågne op til dåd, inden vi en dag bliver tvundet til at vågne op i en verden, hvor alle institutioner til beskyttelse af borgerrettighederne er blevet undermineret, nedbrudt og ødelagte.

Efter en tur til Neuengamme og Frøslev-lejren stod det virkeligt klart, hvor vidt forgrenet Hitlers magtsystem var ud i alle afkroge af Tyskland. Der var ikke mange pletter, hvor den tyske stat ikke havde sat sig på de lokale virksomheder, der kunne aftage ‘arbejdere’ fra de tyske KZ lejre.

Det er desværre blevet realitet igen, at social nød såvel som utålelige arbejdsmarkedsforhold giver den perfekte grobund for nazisme, udnyttelse af store befolkningsgrupper og intolerance i befolkningen.

Lige nu udnyttes ‘udvidelsen mod øst’ til at misbruge og underbetale arbejdere fra disse områder.

Lige nu arbejder ‘aktiverende’ arbejdere i slavelignende forhold for staten.

Lige nu udstødes befolkningsgrupper, der ikke lige passer ind i arbejdsmarkedet til et liv på en bistandsydelse, der snart vil sende dem fra hus og hjem;

Lige nu bliver syge, handicappede og gamle i stigende grad svigtet af det velfærdssystem, de selv har betalt til og troet på.  

Lige nu bliver folk i opposition spærret inde uden rettigheder inden for EU og

lige nu bliver uønskede nationaliteter ‘ekspederet – ikke i gammeldags gaskamre – for  i år 2005 er det nemmere at opbevare og nedbryde dem i exclusions-flygtningelejre i årevis og senere droppe dem af ude i ørkenen til de går sig ihjel i varmen.

Lige nu lader vi disse politikere fortsat beholde deres magt!

Det er tid at få gang i modstanden; inden ulvene selv har sat deres dagsorden; inden det lykkes deres propaganda og magtsystemer, at undergrave alle gældende love, og indføre den ene lov efter den anden med forbud mod alt og alle der står i vejen for deres ønsker om total kontrol, dominans og magt - ligesom hr. Hitler og hans medsammensvorne engang bedrog det tyske folk, som vågnede op og opdagede, at de havde valgt en diktator.

Mange borgere giver op og tror det er umuligt at hamle op med ondskaben, men husk hvad de aktive modstandsfolk og 29.8.1943 betød for Danmarks frihed – Vi behøver ikke blive totalt undertrykte og besatte før vi standser op og siger NU ER DET NOK og gør aktiv modstand mod vores tids krigsforbrydere og undertrykkere.

I dag kan vi ikke blot pege på een despot som Hitler – men despoterne er der – de er blot blevet allierede: USA, EU og Den Nordatlantiske Terror Organisation også kaldet NATO. De gør deres ihærdige forsøg på at ødelægge FN – eller at gøre FN til endnu en brik i deres forræderiske planer.

I dag er der derfor god grund til at sætte FN’s blå flag på halv stang. Der er ikke noget at flagre for, der er ikke noget at fejre på FN-dagen i år. FN’s fredsbevarede rolle kan ligge på et meget lille sted for tiden og vores regering bidrager bravt hertil så længe den hænger fast i kølvandet på USA’s doktriner for at skaffe Danmark et par tusinde ekstra arbejdspladser i våbenindustrien, og så længe politikerne fortsætter deres støtte til visse partiers skamfulde fremmedhadske og racistiske politik.

Jeg vil lige slutte med at henvise til en artikel i Folkebevægelsen mod Nazismes blad ‘Håndslag’ nr. 3, 2005, hvor man kan læse om dansk dobbeltspil i FN – den vækker altså stof til eftertanke.

Se
Dansk dobbeltspil i FN

Ulla Røder

Netavisen 25. oktober 2005