”Krigsmodstandere må man fange og uskadeliggøre”

Louise Frevert, Dansk Folkeparti:

Den tdl. arabisk-inspirerede lesbiske mavedanserinde Louise Frevert er Dansk Folkepartis bedste bud på en overborgmester i København. At hetze mod ’minoritetsgrupper’ – som andengenerationsindvandrere, muslimer og krigsmodstandere – er hendes livsopgave efter hun har lagt mavedans på hylden og er blevet professionel politiker.

Louise Frevert indledte sin politiske karriere som mavedanser

Op til kommunalvalget har hun gjort sig bemærket med en sjældent set hetz-svada på sin hjemmeside. Hun opfordrer på en gang til religions- og racekrig, til at fange og uskadeliggøre krigsmodstandere, til uofficielle mord, til at fratage danskere deres statsborgerskab og anbringe muslimer i russiske fængsler. – og til meget andet godt, der ser ud som var det hentet fra de goebbelske arkiver.

Under mellemoverskriften ’Hvad er så vejen frem for Danmark’ skriver Louise Frevert f.eks.:
”De nævnte unge må vi anse for at være krigsmodstandere, og ikke blot forstyrrede unge danske drenge med muslimsk baggrund, og krigsmodstandere må man fange og uskadeliggøre. Vore love forbyder os at dræbe vore modstandere officielt, så vi har kun den mulighed at fylde vore fængsler med disse kriminelle.
Det er en uhyre kostbar løsning, og da de aldrig vil angre deres gerninger, vil de hurtigt sætte sig på fængslerne, på samme måde, som rockerne gør det i dag. Vi må nok tænke i andre baner, og f.eks. modtage et russisk tilbud om at opbevare småslynglerne i russiske fængsler for kr. 25 pr. dag – det er langt billigere, og deres muligheder for at påvirke deres omverden bliver elimineret. Selv denne løsning er dog rimelig kortsigtet, for når de vender hjem igen, er de blot endnu mere opsatte på at dræbe danskere.
Lovene må derfor ændres, således, at familiens danske statsborgerskab kan tilbagekaldes med henblik på at returnere dem alle til deres tidligere muslimske land.”

Se den fulde tekst her:
http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=399824

Flere politianmeldelser, stort mediepostyr og en henstilling fra partiledelsen i Dansk Folkeparti om at gøre det klart, at det ikke er partiets politik, har fået Louise Frevert til at fjerne svadaen fra sin hjemmeside – og derpå til at ’trække sine udtalelser tilbage’.
Tilbagetrækning af udtalelser er ved at være en specialitet for Fogh-regeringen og dens støtter. De mener ikke, hvad de mener, når de siger det. Eller også gør de.
Hvis det så bare var tilbagetrækning af tropper!

Louise Frevert er af den mening, at ’krigsmodstandere skal fanges og uskadeliggøres’. Hendes parti er Foghs varmeste støtte for danske deltagelse i den ulovlige og forbryderiske Irak-krig. For Dansk Folkeparti er det en religionskrig, et korstog, som skal føres på ’fjendens’ territorium, i ’muslim-land’. Hvis ’fjenden’ forsvarer sig, er det fordi de er religiøse fanatikere, der ’vil dræbe danskere’. Det er ’terrorister’.

Alt hvad hun beskylder danske muslimer, andengenerationsindvandrere og krigsmodstandere for, er strafbare løgne, hetz og bevidst dæmonisering, mens hun og hendes parti bedriver selv det hele i Irak: religionskrig, folkemord, tortur …

”Krigsmodstandere må man fange og uskadeliggøre”, siger den krigsførende Louise Frevert. Det bliver svært, for i Danmark er det ikke blot unge andengenerationsindvandrere, der mener at Danmark skal ud af Irak. Det er flertallet af befolkningen.
Nazisterne førte krig udadtil og indadtil. Krigsmodstandere og jøder var blandt deres foretrukne mål. Hvis Louise Frevert og hendes kumpaner fik magt, som de har agt, vil historiens mest tragiske kapitler gentage sig.

Louise Frevert (DF): Send unge muslimer i russiske fængsler (Politiken)

Frevert fortsat politianmeldt trods “undskyldning” (Politiken)

Netavisen 30. september 2005


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne