Krigsforbryderdomstolen venter!  

‘Fødselsdagsgaven’ til Bush

Kommunistisk Politik 14, 2005

George W. Bush vil fejre sin fødselsdag den 6. juli i Danmark sammen med sin krigskammerat Anders Fogh Rasmussen, før han tager videre til G8-topmøde i Skotland, hvor de rigeste lande i verden vil organisere nye røverier mod verdens fattige.
Besøget er omgærdet af de største sikkerhedsforanstaltninger nogensinde. Snigskytter er anbragt på strategisk valgte steder. Alle bevægelser registreres. Bush skal møde den danske elite – fra Kongehuset og nedefter – i dybeste afsondring fra det danske folk.
For Bush ved at han ikke er velkommen. Heller ikke i Danmark. Demonstrationerne og protesterne mod hans besøg gør det klart.

Bush er den mest hadede amerikanske præsident i nyere tid. Verdens mest hadede mand.
Da Bush var præsidentkandidat i 1999, sagde han til journalisten Mickey Herskowitz, der skulle skrive Bush Jr.’s selvbiografi:
“En af nøglerne til at blive set som en stor leder er som effektiv øverstbefalende. Min far havde opbygget hele denne politiske kapital, da han jog irakerne ud af Kuwait, og han tabte den på gulvet. Hvis jeg har en chance for at invadere — hvis jeg havde en sådan kapital, vil jeg ikke spilde den. Jeg vil få alt det igennem, som jeg vil have igennem, og jeg vil være en succesrig præsident.”

Bush har fulgt sin plan om at blive krigspræsident. Han havde allerede Irak-krigen i tankerne i 1999. I begyndelsen af 2002 beordrede han at krigen skulle iværksættes. Påskuddet var irakiske masseødelæggelsesvåben og Iraks påståede overtrædelse af FN-resolutioner om masseødelæggelsesvåben.

Bush og Blair og Anders Fogh og den andre deltagere i ‘De villiges koalition’ vidste godt, at Saddam Hussein ikke besad masseødelæggelsesvåben og derfor heller ikke overtrådte FN-påbud.
Det såkaldte Downing Street Memo og andre papirer fra den britiske regering, som er blevet offentliggjort af avisen Sunday Times, beviser uden enhver tvivl, at Bush og hans krigsforbryderfæller bevidst løj over for verdensoffentligheden og FN for at indlede en aggressionskrig mod Irak.

Nürnberg-tribunalet mod nazi-spidserne efter 2. verdenskrig erklærede anstiftelse af aggressionskrig som den ultimative forbrydelse mod menneskeheden:
“At anstifte en aggressionskrig er ikke blot en international forbrydelse; det er den største internationale forbrydelse, som kun adskiller sig fra andre krigsforbrydelser ved at den i sig selv rummer hele det akkumulerede onde.”
Krigen mod Irak, som anføres af den amerikanske administration med George W. Bush i spidsen er en aggressionskrig, ifølge international lov.
“Aggression er en stats brug af væbnet magt mod en anden stats suverænitet, territorielle integritet eller politiske uafhængighed, eller på nogen anden måde, som er uforenelig med FN’s Charter
“, hedder det i FN’s generalforsamlings Resolution 3314.

George W. Bush mener selv, han er en vellykket præsident. Han gennemfører sin plan for amerikansk verdensherredømme og for at lade de multinationale selskaber tage kontrol over alle kommandoposter i staten og samfundet.
Han mener at han kan lyve over for hele verden – igen og igen – og at verden vil tro på ham.
Det var der en anden ‘stor statsmand’, der mente engang: Hans navn var Adolph Hitler.
George W. Bush er kun stor i en ting: Han er storforbryder.
Regnskabets time vil også komme til George Bush.

Det danske folks ‘fødselsdagsgave’ til ham vil være at gøre det klart:
Krigsforbryderdomstolen venter – på de sammensvorne George Bush, Tony Blair, Anders Fogh og deres medskyldige.

Netavisen 5. juli 2005


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne