Sort – sort – sort  

Leder
Kommunistisk Politik 13, 2005

Hvis vejen til Helvede er brolagt med gode forsætter, så er vejen til Politistat Danmark brolagt med smukke fraser og gyldne løfter.
Terrorpakken skulle ikke bruges til at ramme ytringsfriheden eller knægte den politiske protest. Det var ren fantasi (og støtte til terrorisme) når modstanderne af loven påpegede, at den indførte politistatsmetoder og lugtede af 30ernes Tyskland.

Sandy Brink (S) udtalte under debatten i folketinget:
”Her går vi en meget svær balancegang, hvor vi gerne vil beskytte vores demokratier og vores åbne samfund, men samtidig ikke vil tillade nogen bruger den åbenhed og de grundlæggende rettigheder til at underminere den samfundstype”.
Socialdemokraterne stemte for.
Birte Rønn Hornbeck (V) udtalte:
”Vi håber aldrig at det bliver nødvendigt at få brug for den, men det er et meget vigtigt signal til de domstole, der måtte få brug for denne lovgivning, at dette her er noget, vi ikke bare sådan gør uden at tænke os om, at vi nærmer os nogle kanter af de principper et demokrati har kært…” .
Regeringen og dens støtteparti stemte for. De Radikale stemte for.

Ikke en eneste ‘international terrorist’ er blevet sigtet, endsige dømt, efter terrorpakken. Den bruges derimod flittigt i alle mulige andre sammenhæng. F.eks. mod miljøorganisationen Greenpeace, der som organisation straffes for en aldeles uskyldig aktion, som nogle medlemmer og sympatisører har bedrevet: at hænge et banner mod genmodificerede svin ud over Axelborg.

Folketingspolitikerne vidste hvad de gjorde: De var blevet advaret – tilmed af deres egne jurister – om at loven kunne bruges til alt andet end terrorbekæmpelse. Alligevel undlod de at afgrænse den fra en sådan brug.
De pæne ‘demokratiske’ politikere følger i de pæne ‘demokratiske’ politikeres fodspor fra 30’erne med tilpasning til Hitlertysklands terroristiske terrorlove, som endte med den usle kollaboratørpolitik under besættelsen.
Nu hedder den globale terrorist ikke Hitler, men Bush – og deres danske medløbere løber stadig med …

I 30erne udleverede man rask væk jøder, kommunister og andre af nazismen forfulgte asylsøgere til en truende dødsstraf. Det gør man stadig rask væk. Midt under terrorpanikken om branden i Rikke Hvilshøjs bil kunne man læse følgende i en pressemeddelelse:
” Danmark udviser kurder til døden
En syrisk kurder, Mohammad Mustafa Hassan (40 år) står til at blive sendt til Syrien i dag kl. 13 af udlændingestyrelsen. Manden er dødsdømt af Syrien og trods dokumentation for dommen får han afslag på sin ansøgning for asyl.”

Ingen af de pæne demokrater reagerede. Pressemeddelelsen blev ikke bragt i nogle af de pæne borgerlige medier. Mohammad Mustafa Hassan blev sendt afsted …
Stadig flere indvandrere og flygtninge dør ved grænserne til EU. Og stadig flere asylsøgende flygtninge fængsles i EU-landene. Danmark er gået i spidsen også for denne sorte praksis.

VK-regeringen og dens støttepartier DF og Socialdemoraterne har også fundet ud af, hvordan man kan bruge fremmedhad og fremmefrygt, som de selv har pisket op, til at angribe tilkæmpede sociale rettigheder. Fidusen hedder ‘integration’. Bare der udvises tilstrækkelig brutalitet over for fattige indvandrere kan de sorte fiduspartier slippe af sted med velfærdsforringelser, som ellers ville udløse et ramaskrig.

Ifølge det seneste nedskæringsforlig ‘En ny chance til alle’ bliver ydelsen til par, hvor begge er på kontanthjælp reduceret. Forældre, hvis børn ikke er under uddannelse, mister retten til børnepenge. Derudover mister unge mellem 18 og 25 år retten til kontanthjælp, hvis de ikke samarbejder om at tage en uddannelse. Da regeringen og dens støttepartier ikke diskriminerer, gælder forringelserne alle. I marts 2002 lovede Anders Fogh Rasmussen ellers at frede satserne for overførselsindkomster. Nu går asociale forringelser glat igennem.

Sort – sort – sort … intet håb forude… Bush i horisonten …
Men 30’erne og 40’ernes fascisme blev slået!

Netavisen 22. juni 2005


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne