Ny terrorhetz: Bush kommer  

Kommunistisk Politik 12, 2005

Den er sikker, hver gang antikrigsbevægelsen er i færd med at mobilisere til protest: Jyllands-Posten, TV2 Nyhederne og PET samarbejder om at hetze mod (nogle af) krigsmodstanderne for at skræmme folk væk fra protester ved at fremstille disse som ‘rabiate’ og ‘yderligtgående’.

Op til den internationale demonstrationsdag den 19. marts gik det på, at krigsmodstandere ønskede at se danske soldater dræbt, fordi mange støtter den væbnede modstandskamp. Det forhindrede imidlertid ikke folk i at komme til demonstrationerne.

Det vil det heller ikke gør, når Bush ankommer den 6. juli, selvom man i den anledning har fundet ud følgende:
” I Danmark opererer stærke tilhængere af oprøret i Irak mod den internationale koalition under ledelse af USA. Det har fået Politiets Efterretningstjeneste, PET, til at overvåge, hvilke forbindelser den tidligere irakiske diktator Saddam Husseins nu forbudte Baath-parti eventuelt har her i landet. PET interesserer sig ikke mindst for “Komiteen for et Frit Irak”, der på hjemmesiden Fritirak.dk bringer oversatte taler af Saddam Husseins tidligere næstkommanderende, Izzat al-Douri.”

Et Saddam-parti på europæisk planer angiveligt ved at blive opbygget med centrum i Komiteen for et Frit Irak, som opererer på grænsen af terrorloven (ja, faktisk er terrorister)…

Og så er det hele løgn og opspind, svinske intriger udklækket af reaktionære journalister, efterretningsfolk og såkaldte eksperter, som den anti-arabiske og pro-zionistiske lektor på Syddansk Universitet Helle Lykke Nielsen, der aldrig ved hvad hun taler om.

Komiteen for et Frit Irak er en del af den brede danske krigsmodstand og leverer oplysning om modstandsbevægelsen i Irak – oplysninger, som censureres bort i de krigsførende danske medier. Derfor vil man finde udtalelser og materiale fra den shia-muslimske al-Sadr, sunnimuslimske modstandsorganisationer, det af krigskoalitionen forbudte Baath-parti, fra Iraks Patriotiske Alliance og fra øvrige reelt eksisterende modstandsorganisationer. Man vil derimod ikke finde fundamentalistisk al Zarqawi-materiale – dette bekvemme spøgelse for besættelsesmagterne, som optræder i alle de borgerlige medier.

Komiteen for et Frit Irak er heller ikke ‘Saddam-tilhængere’. Hvad enten man kan lide det eller ej var Saddam Iraks legitime præsident, internationalt anerkendt som sådan, før han blev væltet af en ulovlig krig og taget til fange af amerikanerne, der nu har overdraget ham til en skueproces hos deres marionetregering. Det irakiske folk har ikke afsat Saddam Hussein og er ikke blevet spurgt herom. Saddam Hussein er krigsfange – og kan ikke forvente en retfærdig rettergang.

At påpege dette gør ikke Komiteen for et Frit Irak til Saddam-tilhængere eller tilhængere af hans politik.
Krigstilhængerne har hele vejen igennem bygget deres argumenter på løgn. De fortsætter uhæmmet.

Netavisen 8. juni 2005


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne