Faglige krav til en anden politik

Initiativet Fagligt Ansvar indkalder i samarbejde med LO-Storbyerne og LO-Storkøbenhavn til konference den 28. august i Odense Congress Center med henblik på at udarbejde en anden politik, som skal sættes i stedet for den borgerlige regerings forsøg på at nedbryde solidaritet og velfærd:
– Vi er enige om at gøre konferencen til den mest markante aktivitet i den danske fagbevægelse, siden den borgerlige regering kom til i november 2001, skriver indkalderne til konferencen.

Arrangørerne ønsker at gøre konferencen til startskuddet for en massiv kampagne for at få fagbevægelsens medlemmer og det store flertal af den danske befolkning til at diskutere de brændende spørgsmål:
Hvilke faglige krav stiller vi til en anden politik?
Hvad er det egentlig for et samfund vi vil have?
Hvilke aktiviteter kan vi sætte i værk for at realisere kravene?

Arrangørerne skriver endvidere i indkaldelsen:
“Dette skal udvikles i dialog med hele arbejderbevægelsen.
Arrangørerne har derfor inviteret de tre arbejderpartier, Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten, til at deltage i forberedelsen af konferencen og komme med deres ideer til indholdet i et fælles sæt af krav, som skal gennemføres, så snart flertallet er skabt. De tre partiers ledelser har givet tilsagn om at gå positivt ind i samarbejdet.
Arrangørerne vil også finde former for at inddrage folkelige organisationer i arbejdet såsom lejerbevægelsen, de uddannelsessøgendes organisationer, miljøorganisationer m.m.”

Alle fagligt aktive kan tilmelde sig på Fagligt Ansvars hjemmeside: www.fagligtansvar.dk.

Læs også
Faglig Kommentar: Nu eller på sigt

Netavisen 3. juni 2004


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne