En rigtig god idé!Klik og forstør

Sommerlejr med APK?

Har man ikke allerede gjort det, er det ved at være på tide at gå fastlagt sine sommerferieplaner. Som det allerede har været tilfældet i en række år afholdes Arbejderpartiet Kommunisternes sommerlejr på Fyn – i år og det seneste par år på Nordfyn, et dejligt sted, tæt på natur, strand og hyggelig lilleby.

Det foregår fra lørdag den 10. juli og slutter af med et brag af en fest torsdag den 15. før afrejsen tidlig fredag den 16. juli.

– Ligesom de seneste par år starter den med et brag af en weekend, siger Henning Påske-Jensen fra APK-Fyn.

Debatter – Oplæg
Billeder fra lejren på Nordfyn 2003
Spil – sport – råhygge

Temaet for den kunne man i år kalde ‘falske’ og virkelige alternativer til USA’s og imperialismens strategi. Er f.eks. Den europæiske Union et virkeligt alternativ til supermagten USA? Eller er det i den globale folkelige kamp, i den palæstinensiske
og irakiske modstand, f.eks.


Det vil blive belyst af forskellige oplægsholdere, der virkelig ved, hvad de taler om – og der vil som altid blive rig mulighed for debat.

Også i år vil DKU afholde en sommerlejr parallelt med APKs. De to lejre fungerer selvstændigt i langt de fleste retninger – men nogle enkelte arrangementer er fælles, som startweekenden.

Som noget nyt vil APKs lejr fra mandag til torsdag (bortset fra om tirsdagen, som er udflugtsdag) koncentrere sig om nogle længere stræk.
– Der vil blive to hold, der går i dybden med hver deres spørgsmål,
siger Henning Påske.
Overskriften på det ene er ‘Imperialisme, krig og globalisering og dens konsekvenser’.
Den anden vil beskæftige sig med opbygningen af et slagkraftigt alternativ til både Fogh og Lykketoft, med styrkelse af venstrekræfterne og kommunismen i Danmark.

Derudover vil der være andre tilbud om eftermiddagen og aftenen, masser af kultur, spil, sport og rød råhygge. Godt for modstandskraften over for vilkårene i Foghs, USA’s og EU’s Danmark, der tonser derudaf!

Voksne: Pris for hele perioden – 6 overnatninger – kr. 1140,- (Fattigrøve 900 kr.)
Pr. overnatning ved kortere ophold kr. 190,-
Børn under 7 år gratis. Fra 7 – 13 år 270,- kr.

Tilmelding og nærmere oplysning: Tlf. 20 95 32 17

Eller mail til oktoberfyn@get2net.dk

Netavisen 3. juni 2004


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne